Kit Harington på afvænning

Kit Harington spiller Jon Snow i HBO-hittet \

Kit Harington spiller Jon Snow i HBO-hittet "Game of Thrones".

Foto: MEGA

Kit Harington tager en pause fra rampelyset de kommende uger.

Han har nemlig indlagt sig selv på en afvænningsklinik, der specialiserer sig i stress og alkoholmisbrug. Det skriver Page Six

Allerede inden det sidste afsnit af "Game of Thrones" blev vist på TV, var han indlagt på klinikken, der ligger i den amerikanske delstat Connecticut.

På klinikken har den britiske skuespiller været igennem flere forskellige behandlinger for at kæmpe mod den stress, han har været ramt af. 

Et ophold på privatklinikken koster 800.000 kroner pr. måned, så det er ikke småpenge Kit Harington bruger på at komme til hægterne igen. 

Ifølge Page Six har Kit Haringtons hustru, skuespilleren Rose Leslie, været ekstrem støttende i den svære tid. 

En repræsentant for Kit Harington har bekræftet, at skuespilleren er indlagt.

Indlæggelsen kommer efter, at han har brugt de sidste mange år på at spille rollen som Jon Snow i den ultrapopulære serie "Game of Thrones".

- Kit har besluttet sig for at udnytte en pause i sit program som en mulighed for at arbejde med nogle personlige problemer, fortæller Kit Haringtons repræsentant til Page Six. 

Skuespilleren har tidligere fortalt, at hans liv ikke altid var en dans på roser i forbindelse med rollen som Jon Snow. 

Det var specielt i forbindelse med Jon Snows død og genoplivning, at skuespilleren havde det svært. 

- Det var ikke en særligt god tid i mit liv. Jeg følte, at jeg skulle føle, at jeg var den heldigste mand i verden, når jeg i virkeligheden følte mig meget sårbar, har han fortalt til Variety. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close