Jackass-stjerne tilbage i afvænning

Foto: MEGA

Der er ingen tvivl om, at drengene i det legendariske MTV-program med den indledende sætning ”Welcome to Jackass” har levet et vildt liv, og for nogle er det sværere at slutte festen end andre.

Det har også været tilfældet for 39-årige Bam Margera, der nu for tredje gang forsøger at stille flasken på hylden.

På sin Instagram skrev skateren med det borgerlige navn Brandon Cole Margera ”afsted til alkoholafvænning for tredje gang. Jeg håber det med, at tredje gang er lykkens gang er sandt”, til et billede hvor han holder sin 1-årige søn.

I et andet opslag takker han sine Jackass kollegaer Johnny Knoxville, Brandon Novak og Steve-O samt skateboarderen Johnny Schillereff og sin sponsor.

Især vennerne fra det populære stuntprogram sender positive tanker Margeras vej

- Det eneste tidspunkt vi fejler, er når vi mister evnen til at prøve igen, skriver Brandon Novak der selv har kæmpet med afhængighed. Det samme med vennen Steve-O som også sender kærlighed mod sin kammerat.

- Vi elsker dig bror, kommentere Steve-O.

Sidste år i januar tjekkede Bam også ind på afvænning, efter at være blevet arresteret for spirituskørsel, men den gang lykkedes det altså ikke at vinke farvel til de farlige dråber der har pint ”Viva la Bam”-hovedpersonen i så mange år.

Heller ikke selvom spiritusskørslen ramte et særdeles ømt punkt. Jackass-stjernen Ryan Dunn døde nemlig af præcis dét, da han kørte galt i sin Porche med alkohol i blodet tilbage i 2011.

Kort forinden Margeras anholdelse blev han far til sønnen Phenix og det er antageligt for hans skyld, at skateren nu giver ædruelighed en alvorlig ekstra chance.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close