Kendte 28. maj 2019

Ramt af endnu en tragedie: Daniel Svenssons lillesøster har fået kræft

Den tidligere "Vild med dans"-deltager Daniel Svensson, der selv har kæmpet mod kræft, har endnu en gang fået kræften tæt ind på livet. Hans lillesøster har nemlig fået konstateret lymfekræft
Foto: Dan Mariegaard

Daniel Svensson, der deltog i "Vild med dans" i 2017, har endnu en gang fået kræften helt tæt ind på livet.

Denne gang er det hans lillesøster, der er ramt af den forfærdelige sygdom. Det fortæller Daniel på sin Instagram-profil. 

- Se godt på denne smukke og fucking seje unge kvinde. Det er min lillesøster og jeg er uendelig stolt af hende. Det er der rigtig mange grunde til. Succes i livet, kan efter min overbevisning, bl.a. måles udfra den modstand man som menneske kan overkomme og stadig stå med oprejst pande. Ditte har i mere end det seneste årti, tacklet tilværelsen beundringsværdigt stærkt og modigt, skriver Daniel og fortsætter:

- Det har gjort mig stolt, til et niveau jeg ikke troede fandtes. Her skulle det dog ikke stoppe og livet slår fra sig endnu en gang. For en lille måned siden, fik Ditte konstateret lymfekræft og er startet i kemobehandling med alt det der følger med!!

Artiklen fortsætter efter billedet

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Daniel Svensson beskriver samtidig, at søsteren endnu en gang viser sig som et stærkt og sejt forbillede. 

- Selvom at tilværelsen midlertidig er splittet i atomer og virker uoverskuelig, er Ditte endnu engang forbilledlig sej og stærk. De næste måneder bliver hårde, vildt hårde men jeg ved at du også kan overkomme dette.

Han forsikrer samtidig søsteren om, at han selvfølgelig vil være ved hendes side forbindelse med hendes kamp mod kræften. 

- Jeg, samt resten af familien, er med dig hele vejen. Selvom kampen er din, er du aldrig alene. Jeg elsker dig, skriver Daniel Svensson. 

Det var også lymfekræft, som Daniel Svensson kæmpede med, da han selv var ramt af den forfærdelige sygdom. 

- Første gang jeg blev ramt af lymfekræft syntes jeg, at det var døduretfærdigt og rigtig hårdt. Jeg tog nogle dage, hvor jeg var virkelig ked af det. Men så har jeg været hurtig til at sige, at jeg ikke kunne ændre på forholdene. Efter første sygdomsperiode blev jeg raskmeldt efter to år og fik et tilbagefald efter to et halvt år, og det var rigtig hårdt, har han tidligere fortalt om sit eget kræftforløb. 

Artiklen fortsætter efter billedet

(Foto: Dan Mariegaard)

Daniel Svensson deltog i "Vild med dans" i 2017. (Foto: Dan Mariegaard) 

Daniel Svensson stoppede håndboldkarrieren tilbage i 2017, efter 17 år som professionel. Nu er han håndboldkommentator på TV 2

Sponsoreret indhold