Kendte28. juni 2019

Kirsten Siggaards mor er død

Sangerinden Kirsten Siggaards 101-årige mor Nelly fik endelig fred
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kirsten_siggaard_0.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Kirsten Siggaards mor Nelly Pedersen døde i forrige uge.

– Hun blev næsten 102, og hun har kæmpet længe. Vi syntes, det var forfærdeligt, at hun skulle ligge der til sidst. Når de har levet så længe, synes man, at de bare skal sove ind. Men det gjorde mor så ikke. Hun var så sej, sagde 64-årige Kirsten Siggaard, da SE og HØR mødte hende til Ganløse Revyen dagen efter moderens død.

Kirsten var sammen med sin mor i de allersidste timer.

– Jeg havde job i Aalborg forleden, og jeg sagde farvel til hende, da jeg kørte. Så havde jeg en aftale med min søster om, at jeg ikke fik noget at vide, indtil jeg var færdig på scenen. Og der var ikke sket noget. Så stod jeg tidligt op i Aalborg og kørte til Slagelse, og jeg nåede at være der i et par timer. Jeg stod simpelthen hen over hende, da hun døde. Vi var omkring hende. Vi kan kun være glade over, at det var slut for hende. Vi gik bare og ventede. Det var en lettelse – både for hende og for os, sagde Kirsten.

– Hun var i sin seng på sit plejehjem, da hun døde. Plejecenteret har været suveræne og så søde. Hun boede der fem år. Det var lige før, jeg var ved at gå ind for aktiv dødshjælp. Jeg synes, at når folk har haft så godt et liv, skal de også få lov til at komme herfra, sagde Siggaard.

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR ved at klikke her.

null

Sponsoreret indhold