Kendte21. juni 2019

Kevin Spaceys offer skrev med sin kæreste om overgreb: Nu er beskederne offentliggjort

Beskeder mellem ét af Kevin Spaceys offer og offerets daværende kæreste er blevet offentliggjort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-06-21_kl._08.18.42.png
 Foto: MEGA

Kevin Spacey er lige nu involveret i en sag, hvor han står tiltalt for seksuelle overgreb mod en teenage-dreng i Massachusetts tilbage i 2016. Spacey påstår, at han er uskyldig.

Nu er det kommet frem, at Spaceys offer for det seksuelle overgreb skrev til sin kæreste under det påståede møde på Nantucket bar, hvor overgrebene skete.

I beskederne påstår ofret, at Spacey drak ham fuld og tog på hans kønsdele.

Beskederne er med i en række nye dokumenter, som bruges mod Spacey i retssagen om det påståede seksuelle overgreb. TMZ har fået adgang til de foruroligende beskeder.

Ifølge dokumenterne er beskederne screenshots, som ofret har taget og givet til efterforskerne i sagen.

"Han hænger omkring mig i baren. Han fik mit nummer og spurgte, om jeg ikke gik med ham", skriver ofret i en besked til sin kæreste.

Til det svarer kæresten:

"Det lyder som om, at han lægger an på dig"

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-21_kl._08.36.26.png
 Foto: MEGA

Kevin Spacey i rollen som Frank Underwood i Netflix-serien "House of Cards", som Spacey blev fyret fra i 2017 efter beskyldningerne om seksuelle overgreb (foto: MEGA)

Og så er det, at ofret beskriver over for sin kæreste, hvad Spacey foretog sig på baren.

"Han tog på min penis omkring otte gange. Han lynede min lånlys ned og førte sin hånd ned i mine bukser", skriver ofret blandt andet.

Derudover skriver han direkte, at Spacey er homoseksuel, og at han vil sende snapchats af nogle billeder samt den autograf, han fik af Spacey.

Derefter fremgår det ikke, hvad kæresten svarer, men på de sidste beskeder lader det til, at hun har svært ved at tro på det, ofret fortæller hende. Han svarer nemlig:

"Nej, jeg mener det. Et sekund. Jeg ringer til min mor. Jeg er seriøs. Jeg er dødseriøs. Jeg sværger over for alle. Spørg *ukendt navn*. Jeg tager ikke pis på dig. Jeg er fuld, men jeg lyver ikke".

Spaceys advokater påstår, at beskederne er taget ud af en kontekst, og at det hele taget ud af en længere samtale.

De mener derfor ikke, at beskederne fortæller den fulde historie om, hvad der skete på baren, fordi de fleste af dem mangler informationer omkring tidspunkt.

Derudover påpeger de, at ofret kan have slettet andre beskeder, som kunne ændre hele konteksten.

null

Sponsoreret indhold