Hollywood26. december 2018

Sigtet for sexoverfald: Nu deler Kevin Spacey bizar video

Kevin Spacey har delt en bizar video samme dag, det kom frem, at han er sigtet for et seksuelt overgreb begået mod en 18-årig mand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kevin_spacey.jpg
 (Foto: YouTube)

Den amerikanske skuespiller Kevin Spacey har valgt at dele en yderst bizar video samme dag, som det kom frem, at han er blevet sigtet for et seksuelt overgreb begået mod en 18-årig mand.

Videoen, som den amerikanske skuespiller delte mandag, har han valgt at kalde 'Let Me Be Frank', og i den taler han direkte ind i kameraet om ”sine forbrydelser”.

Det er dog uvist om Kevin Spacey taler som sig selv eller som karakteren Frank Underwood, som han spillede i ”House of Cards”.

I den over tre minutter lange video siger Kevin Spacey blandt andet:

- Selvfølgelig er der dem, der tror på det hele og bare har ventet på at høre mig indrømme det hele, de glæder sig til at høre mig sige, at det hele er sandt, og at jeg har fået, hvad jeg har fortjent.

- Ville det ikke være nemt, hvis det hele var så enkelt? Kun du og jeg ved, at det aldrig er så enkelt - hverken i politik eller i livet, siger Kevin Spacey i videoen, der på blot 24 timer er blevet set mere end seks millioner gange.

Du kan se videoen herunder.

Artiklen fortsætter under videoen...

Det seksuelle overgreb mod den 18-årige mand skulle ifølge sigtelsen have fundet sted i 2016, og sigtelsen mod den Oscar-vindende skuespiller blev indgivet efter en høring i sagen den 20. december.

Den nye sag, hvor Kevin Spacey risikerer fem års fængsel, er langt fra den første, der har ramt ham.

Sidste efterår beskyldte skuespiller Anthony Rapp ”House of Cards”-stjernen for at have gjort seksuelle tilnærmelser til ham.

Anthony Rapp forklarede, at han var 14 år, da Kevin Spacey lagde an på ham. Selv forklarede Kevin Spacey, at han ikke kunne huske episoden i 1986, da han var 26.

Han måtte have været beruset, forklarede han og sagde undskyld.

Flere mænd stod efterfølgende frem og anklagede Kevin Spacey for at have rørt ved dem på upassende måder.

Det fik korthuset til at ramle: Netflix kylede Kevin Spacey ud af ”House of Cards”, som fik optaget sidste sæson uden ham, og han blev klippet ud af Ridley Scotts film ”All the Money in the World”.

Sponsoreret indhold