Sarah Louise skal hjemmeskole børnene

Det er chokerende fund, Sarah Louise har gjort på den fyrede au pair-piges værelse.

Det er chokerende fund, Sarah Louise har gjort på den fyrede au pair-piges værelse.

Foto: Aller Media

Der er en del rejser på programmet for den tidligere "Forsidefruer"-stjerne Sarah Louise og hendes tre børn. Det fortæller hun i sit seneste blogindlæg

Lige nu har Sarah Louise travlt med at bygge sommerhus, som er blevet forsinket i næsten to måneder - hun satser dog på, at sommerhuset står klar 28. juli, hvor børnene får sommerferie. 

Men selvom sommerhuset bliver klar, står den stadig på en del arbejde med at gøre det færdigt indvendigt - og derfor kommer det meste af juli og august til at gå med det. 

Men så står der rejse på programmet for familien. I september står den på to uger i Sydfrankrig. I oktober tager de til Norge og Sverige i 10-14 dage. Og i slut november/start december står den på en tre-ugers rejse til Thailand. 

Det betyder, at børnene skal ud af skolen på en del tidspunkter, hvor de altså ikke har ferie. Men dér har Sarah Louise allerede lagt planer for, hvad der skal ske. 

"Nu tænker nogen måske…”hvad med børnenes skoler?” Vi har fået tilladelse til at rejse og hjemmeskole dem på turene, dvs., at vi få tilsendt oversigt over, hvad der er fokus på og materiale. De går efter sommerferien kun i 0. klasse og 1. klasse og er ikke svære at skole fra ferien. Vi gør alligevel den slags i weekenderne med opgavebøger, som de elsker at lave, så det bliver intet problem", forklarer Sarah Louise på bloggen. 

Derudover har Sarah Louise og børnene fået et ekstra familiemedlem. En lille hund med navne Cookie. Ham har Sarah Louise også lagt planer for. 

"Ja, han skal med på så mange ture som muligt og på de ture, hvor man ikke må have hund med, der skal han passes af min bror, som han kender så godt og før er blevet passet hos. De to er vilde med hinanden. Han skal iøvrigt passes i vores eget hjem, så det er dejligt for Cookie i vante omgivelser", skriver hun.

Så der er en masse gode ting i vente for Sarah Louise og børnene, der i den grad kan glæde sig til at komme ud i verden de kommende seks måneder. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close