Kendte 29. juni 2020

Kelly Clarkson åbner op: - Jeg lider af depression

Det er kun et par uger siden, at det blev afsløret, at den 38-årige sangerinde og manden Brandon Blackstock skulle skilles efter syv år. Nu åbner Clarkson op om psykiske problemer
Foto: MEGA

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er endnu ikke blevet offentliggjort, præcis hvilken årsag udover ”uforsonlige forskelle”, der ligger til grund for bruddet.

Men kort efter afsløringen kunne venner tæt på parret chokeret fortælle, at ingen af dem havde set skilsmissen komme.

Men udover at skulle kæmpe med at komme igennem en skilsmisse, så åbner sangerinden nu også op om andre svære udfordringer i et interview med Demi Lovato i forbindelse med hendes eget talkshow ”The Kelly Clarkson Show”.

For det viser sig, at sangerinden gennem længere tid har kæmpet med mentale udfordringer – præcis som den 27-årige tidligere Disney-stjerne.

- Jeg kæmper med de samme udfordringer, og jeg lider af depression, fortæller Clarkson til Lovato.

Clarkson fortæller i interviewet, at hun sætter stor pris på, at Demi Lovato valgte at fortælle åbent og ærligt om sine udfordringer, for det hjalp hende med at overkomme sine egne.

- Altså bare tak fordi, du er så åben og ærlig i dine sange og med alle andre, for jeg følte virkelig, at det bare var mig, og det at vide, at en anden gennemgår det samme som dig, det gør, at du føler, at du ikke er nær så alene, så tak fordi du har gjort det. Det er virkelig hårdt, lyder det fra Clarkson i interviewet.

Omvendt så fortæller Demi Lovato, at Clarkson var hendes allerførste idol, og at netop hun hjalp hende gennem den svære tid.

- Jeg ville slet ikke være den artist, eller person, som jeg er i dag. Du var så åben og sårbar – hvis jeg ikke havde haft dig at se op til. Så tak for det, lyder det fra sangeren og skuespilleren.

Selvom det er længe siden, problemerne i første gang opstod for sangerinden, så lyder det fra Clarkson, at det er noget, hun stadig kæmper med hver eneste dag.

- Det er ikke fordi, du kommer over det, som hvis du var taget til en eller anden magisk terapisession, og så er det slut. Jeg tror, det er en daglig ting, som du arbejder med, og som jeg arbejder med.

Foto: MEGA

Kelly Clarkson og den 43-årige Brandon Blackstock har været gift i syv år og har sammen to børn. Foto: MEGA

Den verdensomspændende dødelige coronavirus har heller ikke gjort det nemt for sangerinden, og ifølge Daily Mail, så har karantænperioden været svær for hende og nu eksmanden.

Så selvom venner tæt på parret tidligere på måneden var lettere chokeret over bruddet mellem de to, der sammen har to børn. Så lader det nu til, at de to gennem længere tid har ageret mere som venner end som par.

- Kelly har været gennem meget, og hun troede, at Brandon var hendes prins på den hvide hest. Det er meget trist, fortæller en kilde tæt på parret.

Se interviewet med Demi Lovato i videoen herunder:

Sponsoreret indhold