Kendte7. januar 2021

Se billedet: Er det beviset på, at det er slut for Kim Kardashian og Kanye?

Man skal næppe være inkarneret ”Kardashians”-fan for at være klar over, at alt ikke er lykken hjemme hos den celebre familie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er ingen tvivl om, at det har været et turbulent år for den garvede realitystjerne Kim Kardashian, 40, og hendes tre år ældre husbond Kanye West.

Et sammenbrud fra Kanye tidligere på året, hans bipolare lidelse og diverse skilsmisserygter i medierne lader således til at have sat sine spor hos familien Kardashian/West.

Parret har længe boet hver for sig. Kanye West i Wyoming, hvor han angiveligt fokuserer på at lave musik, og Kim Kardashian i Los Angeles sammen med parrets fire børn North på syv, Saint på fem, Chicago på to og Psalm på et år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kim_og_kanye_-_vielsesring.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA (arkivfoto)

Noget, der angiveligt har fungeret fint for det celebre par.

Efter det i går kom det frem, at ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen havde fået nok og ville lade sig skille fra sin mand, som hun har været smedet sammen med siden 2014, lugter det nu af et vaskeægte kendis-breakup.

Men har den mellemste Kardashian-søster i virkeligheden afsløret en kommende skilsmisse meget før?

Flere billeder på Instagram indikerer muligvis, at det er tilfældet.

I dagene op til jul delte Kim Kardashian et sæt billeder, hvor hun ikke bærer sin vielsesring.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

Inkarnerede Kardashian-fans mener, at den manglende vielsesring stensikkert er et tegn på en kommende skilsmisse. Men en kilde fortæller angiveligt til Hollywood Life, at det drejer sig om noget helt andet:

- Hun vælger ofte ikke at have den (vielsesringen, red.) på på billeder, fordi hun godt kan lide et rent look, lyder det fra kilden tæt på Kardashian-familien, som tilføjer, at hun desuden ofte vælger at tage ringen af derhjemme, når hun bare skal slappe af.

- Det er ikke noget nyt, folk lægger bare for meget i det.

I dagene efter jul delte den garvede realitystjerne ligeledes en række billeder, hvor hendes vielsesring heller ikke kan spottes:

Sponsoreret indhold