Kendte25. januar 2022

Kanye-dramaet spidser til: Nu får Kim Kardashian hjælp

Det er, som om der hele tiden er drama under opsejling, når det kommer til Kanye West, 44, og hans kommende ekshustru
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Garvede Kardashian-fans har stensikkert bemærket, at det ikke går stille for sig hos familien i disse dage. I hvert fald ikke, når det kommer til hele verdens Kimye, der inden længe officielt er skilt.

Ordsmeden, der dater skuespiller, Julia Fox, lader ikke til at være ovenud begejstret for 41-årige Kim Kardashians måske-kæreste, komiker Pete Davidson, 28.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kim_kardashian_faar_hjaelp_midt_i_kanye-drama.jpg
 (Foto: MEGA)

I februar sidste år søgte Kim Kardashian officielt om skilsmisse fra rapperen Kanye West. Parret har været gift i syv år. Foto: MEGA

Og det er da heller ikke mange dage siden, at hr. West sendte en sviner af sted efter den mellemste Kardashian-søsters nye flamme i forbindelse med udgivelsen af en ny sang.

Selv er Pete Davidson ganske ligeglad. Faktisk synes han, at der er decideret morsomt at blive nævnt i en af Kanyes sange – også selv om, det kunne opfattes som en decideret trussel.

Men Kim Kardashian, der ser hovedrystende til, er umiddelbart tvunget til at håndtere sin kommende eksmands opførsel. Naturligvis, fordi de to sammen har fire børn.

Derfor får ”Keeping Up With the Kardashian-stjernen da også gedigen støtte fra resten af klanen. Og i særdeleshed fra mor Kris Jenner.

Det skriver Hollywood Life, der angiveligt har været i kontakt med en kilde tæt på Kardashian-klanen.

- Alle ved hvilken stærk og selvstændig kvinde, Kim er. Men det betyder ikke, at hun ikke kunne bruge noget støtte en gang imellem, lyder det således fra kilden.

- Hun går igennem en masse med det her Kanye-drama, og hun kunne ikke sætte mere pris på sin mor i denne tid. Kris er virkelig limen, der holder sammen på familien, og Kim ved ikke, hvad hun skulle gøre uden hende.

Kilden forklarer videre, at Kris Jenner, under hele miseren med lille Chicagos fødselsdag, hvor Kanye påstod, at han ikke var inviteret eller måtte få adressen på stedet for festen, i den grad var ”en klippe”.

Blandt andet, fordi det 66-årige Kardashian-overhoved brugte en del tid sammen med Kanye under fødselsdagen - og i øvrigt sørgede for, at alle var glade og tilfredse.

Sponsoreret indhold