Kendte16. januar 2022

Vild forvirring efter Kanye-udtalelse: Her er han alligevel til datterens fødselsdag

Hvis du er drønforvirret, så forstår vi dig godt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er selvfølgelig ikke så belejligt, at fotografer ligger på lur, når du netop har krænget hjertet ud i pressen og fortalt om din ekskones skrappe metoder for at holde dig væk fra jeres fælles børn – og så endda på den yngste datters 4-års fødselsdag.

Og endnu mærkeligere bliver det, når nogle af disse fotografer tydeligt er inviterede til festlighederne, så der kan knipses billeder af farmand Kanye, der går i flæsket på en pink piñata.

De billeder har Daily Mail fået fingrene i.

Hvis du også er rundtosset over, at "Donda"-rapperen først siger det ene, men så lige bagefter gør noget andet, så er du altså ikke den eneste.

Først fortalte den berømte og berygtede rapper tidligere kendt som Kanye West, at han ikke kendte til stedet for sin datter Chicagos børnefødselsdag.

Det skete i et interview med Hollywood Unlocked, og det faldt angiveligt overhovedet ikke i god jord hos Kim Kardashian.

Fik han invitation alligevel?

Om hun lettere irriteret over Kanyes åbenmundethed alligevel har forbarmet sig over ham og stukket ham adressen, er ikke til at vide, men sikkert er det, at Ye slog vejen forbi og blandt andet fik sig en sludder med sin tidligere svigermor, Kris Jenner.

Det afslører en af gæsterne - Atiana de la Hoya – gennem sin Instagramstory fra festen med både Chicago og hendes kusine Stormi Webster – datter af Kylie Jenner og Travis Scott. Hun kunne ligeledes fejre sin fireårsfødselsdag.

https://imgix.seoghoer.dk/kogk.png
 Foto: Instagram, Atiana de la Hoya

Der står han jo netop og får sig en snak med Kardashian-overhovedet. Mon han fandt sin invitation til Chicago/Stormi-festen alligevel? (Foto: Instagram, Atiana de la Hoya)

Nu er Kardashians ikke ligefrem sammenskudstyperne, og derfor fik denne dobbelte fødselsdagsfejring da også nogle til at konkludere, at det måtte være fordi verdens mest hemmelighedsfulde mor – Kylie Jenner – skjuler at Stormis lillebror eller -søster allerede er kommet til verden.

Men også denne teori lader til at blive skudt i sænk gennem billederne fra festen, som paparazzifotografer har stået for.

Her ses den 24-årige Kylie nemlig ganske højgravid.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20220116-044948-4-1920x1514we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Stadig stor mave! Kylie yderst til vesntre i billedet har tilsyneladende ikke født endnu.
(Foto: Ritzau Scanpix)

I samme interview som den 44-årige rapper Kanye West påstod, at han ikke ”kendte adressen for sin datters fødselsdagsfest”, fik han desuden fortalt en anekdote, hvor han angiveligt skulle være blevet nægtet af se sine børn.

Afvist af vagten?

Ifølge Kanye West blev han afvist af en vagt ved ekskonen Kim Kardashians hus – som han i øvrigt netop er blevet nabo til - da han skulle hente børnene for at køre dem i skole.

- Så på det tidspunkt var vagten imellem mig og mine børn, og at det ikke ville komme til at ske, siger han.

- Men jeg ville ikke diskutere det. Så jeg tog det stille og roligt, afleverede mine børn i skolen, og kørte dem tilbage igen. Jeg kørte. Jeg kørte dem tilbage, og North sagde: "Jeg vil have, du kommer ovenpå og ser noget". Og jeg sagde: "Oh, far kan ikke komme og se noget. Far kan ikke komme indenfor".

null

Sponsoreret indhold