Kendte23. januar 2022

Efter sviner: Nu tager Kim Kardashian bladet fra munden

Det er, som om den 41-årige ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne blot ser hovedrystende til, mens hendes eks, Kanye West, 44, gør sig selv mere og mere upopulær
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men den 28-årige komiker lader til at være ualmindeligt ligeglad.

Og faktisk synes han, at det er direkte morsomt, at hr. West, som for nylig har skiftet navn til Ye, udgiver en sang, hvor han næsten truer ”Saturday Night Live”-værten med tæsk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kim_kardashian_reagerer_paa_kanye-sviner_mod_pete.jpg
 (Foto: MEGA)

Kim Kardashian lader til at være ligeglad med eks'ens vilde sviner. Foto: MEGA

Kim Kardashian, derimod, virker til at reagere på hele situationen med hovedrysten:

- Kim synes ikke, at Kanye gør sig selv en tjeneste ved at fornærme Pete, lyder det angiveligt fra en kilde tæt på Kardashian-klanen ifølge Hollywood Life.

- Hvis det gør noget, er det bare at føre dem (Kim Kardashian og Pete Davidson, red.) tættere sammen, fordi Pete støtter Kim.

Kanye vil have det, han ikke kan få

Det er næppe gået garvede Kardashian-fans’ næser forbi, at Kim Kardashian og Kanye West ikke ligefrem brugte oceaner af tid sammen, da de dannede par.

Den mellemste Kardashian-søster befandt sig primært hjemme i parrets hus i Los Angeles, sammen med deres fire børn, mens Kanye ofte befandt sig i Wyoming, hvor tiden gik med at producere musik.

Men nu er det, som om hr. West pludselig har en del mere tid at bruge på sin snart tidligere hustru:

- Kim tænkte, at ved at blive skilt fra Kanye, ville der komme lidt distance mellem dem. Men Kanye prøver at bruge mere tid sammen med Kim, end da de var gift, lyder det angiveligt fra en kilde, som understreger, at Kim Kardashian er sikker på, at Kanye blot ”vil have det, han ikke kan få” – og at hun desuden ikke lader sig påvirke.

En anden kilde forklarer yderligere, at Kanye West i den grad ønsker en reaktion fra Kardashian-søsteren og hendes måske-kæreste. Men at "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen udmærket er klar over, at stilhed er det bedste våben i denne situation.

Sponsoreret indhold