Nyheder1. oktober 2017

Se alle billederne: Kandis-Johnny på drengetur i Alanya

Den 52-årige nordjyske sanger Johnny Hansen rejste til Alanya for at lave musikvideo og give koncert. Men der blev også tid til lidt hygge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kandis-johnny-i-alanya00.jpg
 Foto: Regitze Schødts/EURODAN

Det gælder om at forene det nyttige med det behagelige. Og det gjorde Kandissangeren Johnny Hansen, da han i sidste uge var i Alanya i Tyrkiet i nogle dage.

Her skulle han og bandet Country Friends give koncert for første gang, men samtidig brugte de tiden til at optage en musikvideo til deres næste countryalbum – det tredje af slagsen.

Selv om musikvideoen var arbejde, var der samtidig masser af hygge for Johnny og bandet. En lille en i baren og en kølig øl ved lejrbålet på stranden blev det da også til.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kandis-johnny-i-alanya4.jpg
 Foto: EUrodan

– Skål, drenge. Johnny og hans venner hyggede sig med kolde øl, mens de sad omkring bålet på Mari Tiki Beach i Alanya. (Foto:

Den første aften blev tilbragt netop på stranden, hvor bandet nød skumringen omkring bålet.

Dagen efter stod den på en tur i en Porsche, som Johnny havde lånt af det dansk-tyrkiske firma Eurodan/Alanya.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kandis-johnny-i-alanya3.jpg
 Foto: EUrodan

– Det er fedt at køre Porsche, sagde Johnny, der fik stillet den lækre bil til rådighed i Alanya. Den er i øvrigt mage til én, han selv har købt hjemme i Danmark. (Foto: )

Sangeren og firmaet har før haft et tæt samarbejde, da Eurodan har hjulpet ham og hans familie med billeje.

– Det er fedt at være i Alanya, og det er et dejligt sted at skyde en video – og så samtidig køre rundt i en Porsche. Jeg nød det hele, sagde Johnny Hansen.

Se flere billeder af Kandis-Johnny i Alanya herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/kandis-johnny-i-alanya1.jpg
 Foto: EUrodan

For en stund handlede det ikke om Kandis, men om country. Og Johnny Hansen nød den stille aften omkring strandbålet i skumringen. (Foto: Regitze Schødts/EURODAN)

https://imgix.seoghoer.dk/kandis-johnny-i-alanya5.jpg
 Foto: EUrodan

Kort efter ankomsten sad Johnny Hansen i baren. Det var som en del af musikvideoen, og det, der skulle ligne øl, var æblejuice. (Foto: Regitze Schødts/EURODAN)

https://imgix.seoghoer.dk/kandis-johnny-i-alanya2.jpg
 Foto: EUrodan

Johnnys band Country Friends består af fra venstre trommeslager Lars Rommedahl, guitarist Jens Varmløse og bassist Rasmus Boje Nielsen, der slappede af mellem optagelserne. (Foto: Regitze Schødts/EURODAN)

https://imgix.seoghoer.dk/kandis-johnny-i-alanya.jpg
 Foto: EUrodan

Holdet havde en større oppakning med af instrumenter og teknisk udstyr, så der måtte en mindre bus til at transportere det hele. Da billedet var taget, hjalp Johnny dog også med at slæbe. (Foto: Regitze Schødts/EURODAN)

Sponsoreret indhold