Kendte4. december 2020

Justin Bieber-fans går helt amok: Drop Hailey!

Den 26-årige hitmager er lykkelig gift med modellen Hailey Bieber, 24. Fans mener dog, han burde droppe hende øjeblikkeligt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er efterhånden en del år siden, at Justin Bieber dannede par med sangerinden Selena Gomez. Men fans af det tidligere par er altså ikke tilfredse med, at de to nu er fortid.

I 2018 blev ”Yummi”-sangeren gift med modellen Hailey Baldwin (nu Bieber), og det er således hende, der nu står for skud blandt ”Jelena”-fans.

Faktisk er Justin og Selenas braste kærlighed så svær at acceptere for nogle mennesker, at en person for nylig direkte opfordrede til at genere og moppe Justins modelhustru så voldsomt, at hun og Justin Bieber ville gå fra hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega596038_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Helt konkret ville opfordrede en person diverse Instagram-brugere til at sabotere Hailey Biebers planlagte Instagram-live med kommentarer om Selena Gomez.

Det skriver Too Fab.

Men sådan en opfordring går naturligvis ikke Justin Biebers næse forbi:

- Denne triste undskyldning af et menneske har lige opfordret folk i en video til decideret at gå efter min kone og sige, at mit tidligere forhold var bedre, skriver han i en story på sin Instagram-profil.

- Jeg ville bare dele det, så folk kan få en idé om, hvad vi står model til på en dag som i dag.

Desuden skriver den garvede sanger, at han mener, denne kvinde må være ”ganske ulykkelig, når hun vil bruge sit liv på at forsøge at få andre mennesker ned”.

Hailey Bieber kommenterer også selv episoden i en story og fortæller, at situationer som disse har fundet sted, lige siden hun og sin nuværende musikergemal startede med at date.

Sponsoreret indhold