Kendte17. november 2021

Jonas Wind alene: Kæresten flyttet

Superscoringen Laila Hasanovic er fortid i landsholdsangriberens hule
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I disse dage nyder Jonas Wind de fornøjelige omgivelser i landsholdslejren på strandhotellet Marienlyst i Helsingør, men når han vender hjem til Vesterbro efter fodbold- og spaopholdet, bliver det hele lidt kedeligere.

Her sidder ingen Laila og siger hejsa, når FCK’eren træder ind i sin lejlighed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wind.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Kassen er tom derhjemme for Jonas Wind, 22, som i de kommende dage forhåbentlig lyner mod Færøerne og Skotland. (Foto: Ritzau Scanpix)

Efter et år som samboende er kæresten nemlig rykket ud af boligen ved Halmtorvet – og har i stedet fået sin egen adresse i Københavns indre by.

Hver sin retning

Fodboldspilleren Wind og Instagram-godten Hasanovic mødtes for to år siden, mens Laila gik i gymnasiet på Sydfyn og Jonas stadig boede sammen med sine forældre i København.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/wind_1_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Den tidligere Miss Danmark-­deltager Laila ­Hasanovic kunne i mandags fejre sin 21-års fødselsdag – solo. (Foto: Dan Mariegaard)

Parret flyttede sammen, samtidig med at de hver især fløj fra reden sidste år, men præcis et år senere er de altså gået hver til sit.

Også på Instagram er Jonas og Laila gået i hver sin retning.

De to følger ikke længere hinanden på det sociale medie.

SE og HØR har spurgt Laila Hasanovic, om det betyder, at de ikke længere er kærester, men hun er ikke vendt tilbage med svar.

Sponsoreret indhold