Kendte 10. december 2021

Jennifer Lawrence er endelig tilbage: Knaldede tiden væk

Det er ved at være tre lange år siden, den Oscarvindende skuespillerinde tonede frem på det store lærred. Men det lader til, at tiden væk fra skærmen, blev brugt på andet end at dovne den på sofaen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er muligvis de færreste, der ærgrer sig over, at den 31-årige skuespillerinde Jennifer Lawrence endelig er at finde på både det store lærred igen – og i sofaen hos de forskellige talkshowværter.

Noget, der blev understreget under hendes seneste besøg i showet ”The Late Show with Stephen Colbert”.

For humor, det har skuespillerinden sjældent manglet.

Så da værten, Stephen Colbert spørger, hvad hun mon har fået tiden til at gå med i alle de år, hvor hun har holdt sig under radaren i Hollywood, er hun ikke bleg for at fortælle sandheden.

- Jeg havde bare tonsvis af sex, lyder det prompte fra skuespillerinden.

Kort efter siger hun dog, at det var en joke, men helt galt kan hun ikke være på den, da det i september blev offentligt kendt, at hun er gravid med sit første barn sammen med manden, Cooke Maroney.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Det var en glad Jennifer Lawrence, der troppede op til interview hos Stephen Colbert. Foto: MEGA

Bekræftelsen kom i kølvandet på, at hun sent på sommeren blev fotograferet ude på tur sammen med ægtemanden, hvor en lille, voksende babybule var at spotte.

Men det var første gang tidligere på ugen, under premieren på filmen ”Don’t Look Up”, hvor hun sammen med Leonardo DiCaprio spiller en af hovedrollerne, hun for alvor viste maven frem.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Jennifer Lawrence var tidligere på ugen at spotte på den røde løber, da "Don't Look Up" fik premiere. Meget kunne godt tyde på, at det bliver den første og sidste røde løber for skuespillerinden, mens hun har en baby i maven. Foto: MEGA

Selvom det kun er få måneder siden, de glædelige nyheder blev bekræftet, så har stjernen endnu ikke kommenteret yderligere på, hvornår den lille ny er sat til at melde sin ankomst.

Men under sit besøg hos Stephen Colbert får han elegant givet hende en lille body til babyen i maven, mens han nævner, at det jo kan være, der er en person mere med til jul.

Om det er tilfældet, svarer hun dog ikke på.

Se hele klippet med Jennifer Lawrence herunder

Sponsoreret indhold