Kendte11. september 2017

Vågner efter mareridt – smurt ind i blod: Jeg tror, jeg har myrdet min kone

En amerikansk mand på 28 år er anholdt og sigtet for mordet på sin egen kone. Matthew Phelps har selv forklaret politiet i Raleigh, North Carolina, at han 1. september vågnede op midt om natten smurt ind i blod. Ved siden af ham lå konen død af flere knivstik. Matthew Phelps har forklaret politiet, at han ikke husker at have slået hende ihjel – han tror, at han myrdede hende i søvne
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/rigtig2.jpg
 (Foto: Facebook)

Den amerikanske delstat North Carolina er blevet rystet af en makaber og ikke mindst mystisk drabssag.

Den 1. september klokken 01:10 om natten modtog alarmcentralen i den amerikanske storby Raleigh et panisk opkald fra en 28-årig mand.

Den unge mand, Matthew Phelps, fortalte alarmcentralen, at han ”var bange for”, at han havde slået sin egen kone ihjel i søvne.

Og han bønfaldt dem om straks at sende hjælp, selv om det allerede var for sent at redde hendes liv.

Til alarmcentralen forklarede Matthew Phelps, at han var vågnet op midt om natten efter et mareridt, og her havde han fundet sin hustru, 29-årige Lauren Ashley-Nicole Phelps, død ved siden af sengen. Hun var stukket ihjel. Og han var selv smurt ind i blod.

- Jeg havde en drøm, og da jeg vågnede, tændte jeg for lyset, og hun lå død på gulvet, forklarede Matthew Phelps under alarmopkaldet, der i sidste uge blev frigivet af amerikansk politi.

- Jeg har blod ud over det hele, og der er en blodig kniv i sengen. Jeg tror, at jeg gjorde det.

- Jeg kan ikke tro det. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg har gjort det her, forklarede han videre i det syv minutter lange alarmopkald.

Politi og ambulance ankom hurtigt til parrets hjem i Raleigh, hvor de kunne konstatere, at Lauren Ashley-Nicole Phelps var død af flere knivstik. Matthew blev herefter anholdt og sigtet for mordet på sin hustru, som han havde været gift med i omkring et års tid.

Over for alarmcentralen og politiet har Matthew Phelps ifølge det britiske medie Daily Mail forklaret, at han aftenen inden mordet havde taget mere forkølelsesmedicin, end han burde. Medicinen havde han før taget, når han ikke kunne sove.

- Jeg tog Coricidin Cough and Cold, fordi jeg ved, at du kan få det godt af det, og fordi jeg nogle gange ikke kan sove om natten, har Matthew Phelps forklaret.

Det er dog endnu uvist, om medicinen har påvirket Matthew Phelps sindstilstand forud for mordet.

Han er ikke tidligere dømt for kriminalitet, og der er heller ikke noget, der tyder på, at Matthew Phelps havde et motiv for at tage livet af sin et år ældre kone.

I slutningen af det syv minutter lange alarmopkald brød Matthew Phelps sammen, og med grødkvalt stemme forklarede han, at hans kone ”slet ikke fortjente det her”.

Han er nu fængslet og sigtet for mord.

Du kan se billeder fra sagen i galleriet herunder:

Matthew Phelps myrder sin kone i søvne

null

Sponsoreret indhold