Kendte19. september 2015

Den ”levende barbiedukke”: Jeg har aldrig fået operationer

16-årige Lolita Richi fra Ukraine er vild med barbiedukker og ligner selv én på en prik. Den unge pige påstår, at hun aldrig har fået foretaget en kosmetisk operation, men at hun er født med det påfaldende ”dukke-look”

Lolita Richi - menneskelig barbiedukke

Vi har set adskillige billeder af unge kvinder, der er så besatte af barbiedukkens look, at de har brugt tusindvis af kroner og operationer på at komme til at ligne deres idol.

16-årige Lolita Richi fra Ukraine er én af dem – og så alligevel.

For den unge pige påstår, at hun aldrig har fået foretaget én eneste operation, men at hendes dukkeagtige look er noget, hun er født med.

Du kan se alle billederne af hende øverst i dette galleri.

Det er altså ikke takket være kosmetiske operationer, at den unge pige fra Kiev har en talje på blot 50 centimeter og et barbie-agtigt ansigt.

https://imgix.seoghoer.dk/bulls_teenage_human_barbie14_14.jpg
 Bulls/AOP

Lolita Richi påstår, at hun aldrig har fået foretaget kosmetiske operationer. Hun bruger kun kontaktlinser, makeup og parykker. Se endnu flere billeder af hende øverst i galleriet. Foto: Bulls/AOP

- Folk har åbent fortalt mig, at de er jaloux over, hvor godt jeg ser ud. Alle drengene i skolen er vilde med mig, men jeg kan ikke lide nogle af dem. De er ikke mine typer, siger den ”levende barbiedukke” til Mirror.

Hun begyndte at klæde sig som barbie – og bruge makeup for at komme til at ligne en dukke – for blot et par år siden. Som barn havde hun aldrig været interesseret i dukker. Hun var en drengepige.

- Jeg har aldrig tænkt på at lege med dukker, da jeg var lille. Jeg var altid udenfor og lege med drenge, siger Lolita Richi til Mirror og tilføjer:

- Jeg begyndte at klæde mig ud, fordi jeg ønskede at se perfekt ud. Jeg synes, alle kvinder burde være velholdte og pletfri. Jeg ville gerne være en inspiration, siger Lolita Richi, der som sagt påstår, at hun aldrig har været under kniven for at ændre sit look.

Til gengæld bruger hun hver dag kontaktlinser.

https://imgix.seoghoer.dk/bulls_teenage_human_barbie14_18.jpg
 Bulls/AOP

Lolita Richi som lille. Se endnu flere billeder af hende i galleriet øverst i denne artikel. Foto: Bulls/AOP

- Hvis en pige ikke har smukke øjne, bør du bruge kontaktlinser for at løse det. Hvis de har en skæv næse, så bør hun gøre noget, hvad end det er plastikkirurgi eller ej.

- Jeg havde fantastiske features til at begynde med, og jeg har bare forbedret mit look lidt. Jeg har en fantastisk figur, så jeg behøver ikke engang at gå på kur. Jeg spiser bare, hvad der er i køleskabet – lige meget om det er pølser eller frugt, fortæller den selvsikre pige, der har fået tusindvis af følgere på de sociale medier.

Nogle er positive i deres kommentarer – andre er negative.

- Folk kommer med gode og dårlige kommentarer om mig online. Jeg har blokeret et par brugere, som har været i særdeleshed ond omkring mit udseende.

- Men jeg får også søde kommentarer, jeg kan specielt godt lide, når mænd beundrer mine hænder, siger Lolita Richi.

Du kan se alle billederne af hende øverst i galleriet øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold