Nyheder27. januar 2014

Christiane Schaumburg-Müller: Nu som Barbiedukke

Den 32-årige TV-darling er blevet udført i plastik
Nu har Christiane Schaumburg-Müller en Barbiedukke, der ligner hende
Nu har Christiane Schaumburg-Müller en Barbiedukke, der ligner hende
 Foto: Thomas S. Laursen

Hele weekenden har den stået på fejring af fødselsdage i familie Schaumburg-Müller. Både Christiane og hendes mor fyldte år i går, søndag.

Den smukke TV-vært rundede 32 år, og en af hendes vilde gaver, var en Barbiedukke, der til forveksling ligner Christiane Schaumburg-Müller selv.

Christiane Schaumburg-Müller: Jeg var tyk som teenager

Barbiedukken var en del af en kage, som TV-værtens veninde havde lavet til hende.

- Tak @juliewettergren For den så fine fødselsdags kage af mig i en af mine ynglings @jesperhovring kreationer!! Du er simpelthen for sej!!!, jubler Christiane på instagram.

Udover den vilde kage, blev Christiane også overrasket af sine veninder, da de dukkede op for at fejre hende på dagen - helt uanmeldte.

- Det bliver ikke bedre end at ens veninder overrasker en midt om eftermiddagen med kage orgie og små gudbørn der gerne vil sige tillykke!!!, skriver Christiane Schaumburg-Müller på instagram.

Hvad TV-darlingen fik af sin bedre halvdel, rapperen L.O.C. har hun endnu ikke afsløret, men han plejer at ramme plet med sine gaver til den 32-årige fødselar.

Se Christianes morgengave fra L.O.C

Hun fik diamantøreringe i morgengave da de blev gift. Og på deres 1-års bryllupsdag fik hun en matchende diamanthalskæde.

Sponsoreret indhold