Jeanette Ottesen på skærmen igen

Elitesvømmeren Jeanette Ottesen, 33, har været faret vild i sit kærlighedsliv, men nu er hun landet et godt sted med mand og barn.

Elitesvømmeren Jeanette Ottesen, 33, har været faret vild i sit kærlighedsliv, men nu er hun landet et godt sted med mand og barn.

(Foto: Gregers Overvad)

Det var noget af en shitstorm, Jeanette Ottesen blev ramt af i sidste måned.

Elitesvømmeren blev haglet ned med kritik, efter hun udgav en bog, hvori hun beskrev, at hun havde mobbet svømmekollegaen Lotte Friis.

Lotte Friis var imidlertid ikke blevet informeret om, hvor mange detaljer om mobningen, der ville blive udgivet til det ganske danske land, og det skabte store problemer for Jeanette Ottesen.

Efter at have forsvaret sig på aften-tv valgte hun senere at lægge sig fladt ned og sige undskyld - hvilket mange mente var for sent.

Men nu er Jeanette Ottesen tilbage på skærmen.

Lige nu vises der på TV 3 og Viaplay det store velgørenhedsshow "Beat diabetes", hvor både Norge, Danmark og Sverige er repræsenteret i form af en vært fra hvert land samt et hold, der skal kæmpe for hvert land.

Og Jeanette Ottesen er den del af den danske indsats i indsamlingsprogrammet.

Iført røde dragter står hun klar sammen med influent og skuepiller Carla Chloe Mickelborg og den guitarspillende komiker Dan Andersen på det danske team.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Showet bliver vist på Verdens Diabetesdag, 14. november, og her styrer den tidligere "Paradise"-vært Rikke Gøransson løjerne med vanlig hård hånd sammen med den svenske tv-vært Peter Jihde og norske Iman Meskini, som især er kendt for sin rolle som Sana i hitserien "SKAM".

De tre hold af tre kendte danskere, svenskere og nordmænd skal sammen med seerne igennem spændende og sjove konkurrencer, hvor formålet dels er at samle mest muligt ind, men samtidig at lære endnu mere om Diabetes Type 1 og Type 2, som 280.000 danskere lider af.

Showet byder også på rørende historier fra det virkelige liv samt musikalsk underholdning fra den internationale scene.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close