"Sana" er blevet gift

SKAM-holdet.

SKAM-holdet.

Foto: NRK

Den 22-årige "SKAM"-stjerne Iman Meskini er blevet gift med sin bedste ven Jay Mourad.

Det bekræfter Iman Meskini på sin Instagram, hvor hun har lagt et billede op af parret. 

Iman virker til, at hun er lykkelig over den nye titel som hustru.

"I dag er jeg blevet gift med min bedste ven, min sjæleven, min største kærlighed, som jeg nu kan kalde min ægtemand," skriver stjernen. 

Parret er blevet gift på rådhuset, og Iman kalder det en drøm, der er gået i opfyldelse.

Iman skriver ligeledes, at hun kun har kendt sin ægtemand i et år.

"For et år siden mødte jeg dig for første gang. Det var en solskinsdag, og hver dag har siden været en solskinsdag takket været dig," skriver "SKAM"-stjernen.

Iman Meskini spillede "Sana" i "SKAM", og hun var en af de gennemgående karakterer i sæson 1, 2 og 3 i serien, der handler om en gruppe gymnasieelever på Hartvig Nissens Skole i Oslo og alle de glæder og problemer, der følger med teenagelivet.

Se opslaget nedenunder:

View this post on Instagram

I dag giftet jeg meg med min aller beste venn, min sjelevenn, min største kjærlighet som jeg nå kan kalle min ektemann. For 1 år siden møtte jeg deg for første gang, det var en vakker solskinnsdag, og hver dag siden har vært en solskinnsdag for meg, takket være deg. Å gå ut av Rådhuset i dag, med en ring på fingeren og en mann på armen jeg nå kan kalle min, føles som en drøm, en drøm som har blitt til virkelighet. Today I married my very best friend, my soulmate, my greatest love that I can now call my husband. One year ago I met you for the first time, it was a beautiful sunny day, and every day since has been a sunny day for me, thanks to you. Going out of the City Hall today, with a ring on my finger and a man I can call mine, feels like a dream, a dream that has come true. : @samirmadad352 : @mawradesigns

A post shared by Iman Meskini (@imanmeskini) on

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close