Iværksættere går solo: Frie fugle

I 2014 startede Le Gammeltoft, 41, det digitale medie Heartbeats, som siden er vokset eksplosivt og blandt andet sender radio 24 timer i døgnet.

I 2014 startede Le Gammeltoft, 41, det digitale medie Heartbeats, som siden er vokset eksplosivt og blandt andet sender radio 24 timer i døgnet.

(Foto: Claus Poulsen)

Der er slukket for den søde musik mellem dj’en Le Gammeltoft og hendes kæreste gennem mange år, Jesper Backer.

Forældrene til 7-årige Filippa og 3-årige Lilja er gået fra hinanden i sensommeren, men har først offentliggjort bruddet kort før jul.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Selv om de ikke længere er kærester, er Le Gammeltoft og Jesper Backer stadig gode venner.

Selv om de ikke længere er kærester, er Le Gammeltoft og Jesper Backer stadig gode venner. (Foto: Claus Poulsen)

41-årige Le Gammeltoft har været både tv- og radiovært, og i 2014 deltog hun i ”Vild med dans”, kort efter at hun havde startet virksomheden Heartbeats, som Aller Media for ganske nylig købte størstedelen af.

Præcis samme dag, som Le fortalte verden, at hun og ekskæresten ikke længere er sammen, kom nyheden om, at en anden iværksætter også er fri på markedet.

Iværksætteren og politikeren Tommy Ahlers, 44, som mange danskere først lærte at kende i ”Løvens hule” og siden som Venstre-løve og uddannelses- og forskningsminister, danner ikke længere par med Camilla Bech Madsen.

De to havde været kærester, siden de mødtes på Roskilde Festival i 2017.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Camilla Bech Madsen var så heldig at være kæreste med Tommy Ahlers i den periode, hvor han var minister, og blev derfor inviteret med til selskab hos dronningen.

Camilla Bech Madsen var så heldig at være kæreste med Tommy Ahlers i den periode, hvor han var minister, og blev derfor inviteret med til selskab hos dronningen. (Foto: Hanne Juul)

Kender hinanden

Le og Tommy har faktisk krydset veje den seneste tid.

Under Folkemødet 2019 på Bornholm deltog de begge i samme debat, og inden da var Gammeltoft gæst i Ahlers’ Facebook-talkshow ”Ingen shortcuts”.

Efter Tommy Ahlers i juni blev valgt ind i Folketinget, har Heartbeats-stifteren ønsket eksministeren tillykke med posten som erhvervsordfører på Twitter, og efterfølgende gik hun til tasterne for at anbefale ham som Venstres nye næstformand.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Den tidligere ”Løvens hule”-investor Tommy Ahlers er ledig på markedet og har tidligere proklameret, at han interesserer sig for både kvinder og mænd.

Den tidligere ”Løvens hule”-investor Tommy Ahlers, 44, er nu ledig på markedet og har tidligere proklameret, at han interesserer sig for både kvinder og mænd. (Foto. Hanne Juul)

SE og HØR har været i kontakt med både Le Gammeltoft og Tommy Ahlers for at høre, om den synkrone offentliggørelse af deres nye status som singler har nogen forbindelse.

– Ingen kommentarer, lød det ganske fast fra begge parter.

I ”Ingen shortcuts” afslørede Le Gammeltoft dog, at hun straks ville have afvist Ahlers, hvis han gjorde tilnærmelser, da hun var 18 år – udelukkende på grund af hans kærlighed til Elton John og Gnags.

– Enten havde jeg gjort grin med din musiksmag, og ellers var jeg bare gået, sagde Le Gammeltoft.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close