Kendte23. december 2019

Tommy Ahlers og kæresten er gået fra hinanden

Den tidligere “Løvens Hule”-investor og nu nuværende folketingspolitiker Tommy Ahlers og kæresten er gået hver til sit
https://imgix.seoghoer.dk/tommy-ahlers.jpg
 Foto: Per Arnesen, United Productions ApS

44-årige Tommy Ahlers og kæresten Camilla Bech Madsen er gået hver til sit.

Det bekræfter den tidligere “Løvens Hule”-investor og nu nuværende folketingspolitiker overfor Ekstra Bladet.

Han har dog ikke ønsket at sætte ord på, hvornår bruddet skete eller hvorfor.

Han har tidligere fortalt i et interview med Alt for Damer, at han mødte sin nu ekskæreste på Roskilde Festivalen i sommeren 2017:

- Vi er meget glade for hinanden, men jeg har ikke lyst til at gå i detaljer omkring det. Selvom jeg er offentligt kendt, synes jeg, der skal være plads til privatliv, sagde han til Alt for Damerne sidste år.

Tommy Ahlers har tidligere fortalt, at han efter sin skilsmisse i 2012 havde en periode på omkring fire år, hvor han troede, han kun var til mænd.

Det skete i et interview med Euroman:

- Når folk nævner, at de har hørt et rygte, så forklarer jeg dem, at det ikke er et rygte, for der er ikke en snert af fiktion i det. Det passer. Men sandheden er så også, at jeg er kommet frem til, at jeg både er til mænd og kvinder, fortalte Ahlers til Euroman.

- Men så trak det modsatte køn i mig igen, ligesom det gjorde, da jeg mødte mine børns mor, forklarede Tommy Ahlers i interviewet i Euroman.

Sønderjyden Tommy Ahlers, der kom til verden i 1975, er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2000.

Han kickstartede sin karriere som konsulent hos McKinsey i årene 2000 til 2004, indtil han i 2005 kastede sig over egne virksomheder. I dag er han god for flere millioner kroner, efter at han blandt andet har solgt nogle af sine succesfulde projekter for beløb på henholdsvis 250 millioner og 330 millioner kroner.

Han grundlagde dengang ZYB – onlinetjenesten, der gjorde det muligt at gemme kontakter og kalenderinfo og dele det med andre. ZYB blev senere solgt for en kvart mia. kr.

I 2010 investerede han i virksomheden Podio, der blev solgt for 330 millioner kroner.

Sponsoreret indhold