Kendte 26. april 2021

Ingen tvivl: Pete Davidson og Phoebe Dynevor er kærester

Det er længe siden, rygterne begyndte at svirre om stjernerne – nu lader det til, at kærligheden mellem de to endelig er blevet bekræftet
Foto: MEGA

Trods rygter over længere tid, så blev der for alvor puttet brænde på bålet i marts måned. Her kunne den den 14-årige Tilly fra England nemlig fortælle, hun havde spottet den 26-årige ”Brigderton”-stjerne sammen med Pete Davidson, 27.

Den unge englænder så parret hånd i hånd og stoppede dem endda for at få et billede med ”SNL”-stjernen Pete Davidson.

- Jeg havde slet ikke læst noget om, at Pete skulle være i et forhold med Phoebe, men da jeg så dem sammen, tænkte jeg: Måske er de?

Og nu er det altså sket igen.

Phoebe Dynevor blev nemlig set være tæt med Davidson søndag. Begge havde de armene om hinanden, mens de vandrede stille og roligt rundt i den lokale park i byen Stoke i England.

Det bekræfter The Sun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faktisk sker det kun kort tid efter, at både Davidson og Phoebe blev set bære ens halskæder med hinandens initialer. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: YouTube

Først blev "Bridgerton"-stjernen spottet med halskæden under en Q&A på YouTube. Senere samme uge blev Davidson set bære den samme under et interview. Foto: YouTube

- Han ville gerne vise, hvor meget hun betyder for ham, og hvor seriøs han faktisk er omkring hende og dem som par, lyder det fra en kilde tæt på stjernen.

- Hun er i London, og han er i Amerika. Så de ville gerne føle, at de var forbundet og sammen, selv når de ikke er, forklarer kilden videre.

Selvom hverken ”Bridgerton”-stjernen eller Davidson officielt har bekræftet, at de to danner par, så sagde han tidligere på måneden, at han datede sit ”kendis crush” – dog uden at nævne noget navn. Men alting tyder stærkt på, at de to unge stjerner har fundet kærligheden til hinanden.

Sponsoreret indhold