Kendte26. marts 2021

Nyt stjernepar afsløret af fan: Pete Davidson og Phoebe Dynevor dater

Rygterne har svirret længe. Og selvom det nye stjernepar har gjort meget for at holde romancen hemmelig, så er de nu blevet afsløret hånd-i-hånd i Storbritannien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_89.png
 Foto: MEGA

En 14-årig Tilly Wagg fra Caverswall, i britiske Staffordshire, har egenhændigt bekræftet et af de helt store sladderhistorier i løbet af den seneste tid – i hvert fald hvad angår kendispar.

Under sin gårtur i nabolaget fik den unge skoleelev nemlig øje på ”SNL”-stjerne Pete Davidson, 27, og ”Bridgerton”-darling Phoebe Dynevor, som hun slet ikke var i tvivl om den søde musik imellem.

Det fortæller hun til PageSix, som er i besiddelse af billedet med hende og stjernen.

- De lignede nogen, der var i et parfohold. Og så meget glade ud sammen, lyder det fra den 14-årige englænder, som stoppede Davidson for at få et billede med ham.

Hånd-i-hånd

Wagg var bestemt overrasket over at støde på komedieskuespilleren fra Staten Island i sit kvarter. Og til at starte med var hun faktisk helt i tvivl om, hvorvidt hendes øjne spillede hende et pus.

- Jeg havde slet ikke læst noget om, at Pete skulle være i et forhold med Phoebe, men da jeg så dem sammen, tænkte jeg: Måske er de?

Hun var dog ikke længere i tvivl, da hun i sekunder efter så dem kramme og gå sammen ned ad gaden hånd-i-hånd.

Davidson og Dynevor har endnu ikke bekræftet deres kissemissen, men PageSix skrev allerede mandag, at Davidson, som før har datet blandt andre Ariana Grande og Kaia Gerber, var fløjet fra New York til Phoebes hjemby Manchester, i det nordvestlige England.

Opdagede ikke Phoebe

Skoleeleven Tilly Wagg genkendte straks den langbenede ”SNL”-stjerne, mens der gik lang tid, før hun opdagede, hvem han gik sammen med.

- Jeg løb op ad vejen for at indhente dem, og for at spørge om det var ham. Han svarede mig med britisk accent, og jokede med at han forsøgte at narre alle til at tro, at han var lokal, fortæller Wagg til PageSix.

- Han virkede meget glad, og han havde slet ikke noget imod at stille op til et billede med mig. Jeg fik slet ikke spurgt Phoebe om et billede, fordi jeg ikke med det samme vidste, hvem hun var, siger hun, og forklarer, at det først var da de kom hjem, at søsteren fortalte, de havde mødt ”Bridgerton”-stjernen i selskab med Davidson.

25-årige Phoebe Dynevor er i øjeblikket i hjemlandet for at filme dramaet ”The Colour Room”. Hun har i løbet af det meste af februar brugt tid i New York, hvor Pete Davidson bor. Her optog hun showet ”Younger.”

For bare en uge tilbage var der ellers vild forvirring over Pete Davidsons civilstatus. En kvindelig fan med stærke ejerfornemmelser over stjernen sendte en falsk pressemeddelelse ud, hvori det fremgik, at han netop havde giftet sig og stiftet et produktionsselskab med hende.

Herefter dukkede den forstyrrede kvinde op i stjernens hjem på Staten Island, hvorefter hun overfor moderen og siden politiet påstod, at hun havde en ”telepatisk forbindelse” til ham.

Sponsoreret indhold