Kendte9. april 2016

Smed halvdelen af sin vægt: I dag er Donna bikinimodel

Canadiske Donna Gillie er ved at forberede sig til sit tredje bikinishow – noget hun aldrig havde drømt om som ung. Som 22-årig vejede hun nemlig over 100 kilo. Men i dag har hun smidt over 50 kilo. Se hendes fantastiske forvandling i artiklen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/donna_gillie.jpg
 Foto: Polfoto

Canadiske Donna Gillie har altid haft en svaghed for søde sager.

Som helt ung kunne hun guffe store mængder chokolade, is og cheesecake i sig. Og selv om hun egentlig var propmæt, kunne hun altid finde plads til ét (stort) stykke mere.

I dag er det dog ikke til at forstå, at hun som ung grov-åd de usunde sager.

Lige nu er den 30-årige kvinde, der til daglig bor i Nova Scotia, godt i gang med at planlægge sit tredje bikini-show, der afholdes til december. Og kigger man på billeder af hende iført bikini, er det ikke til at tro, at hun engang vejede det dobbelte.

Men det er skam rigtig nok.

https://imgix.seoghoer.dk/donna_gillie_1.jpg
 (Foto: Polfoto)

Donna Gillie har på intet tidspunkt været under kniven i forbindelse med sit vægttab. Foto: Polfoto

Donna har nemlig gået fra at veje svimlende 104 kilo til i dag at være et lille nips på blot 52 kilo. Og det store vægttab kan hun kun takke sig selv for: Donna har nemlig ikke været under kniven overhovedet.

Vægttabet skyldes i stedet en stor portion viljestyrke – og masser af motion og sunde sager.

Donna var omkring 22 år, da hun indså, at noget måtte gøres. Vægten viste 104 kilo, og selv daglige gøremål var en kamp for hende.

- Jeg kan huske, at jeg sad ved skrivebordet på mit nye arbejde, og jeg følte mig virkelig utilpas, og med en vægt på over 104 kilo var det jo ikke så mærkeligt, fortæller Donna ifølge det britiske medie Daily Mail.

- Jeg begyndte at kæmpe med vægten i mine tidlige teenageår. Jeg vidste ret tidligt, at jeg havde problemer med min kost. Jeg overspiste altid, tilføjer Donna.

Episoden ved skrivebordet fik Donna til at indse, at hun måtte i gang med en sundere livsstil.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/donna_gillie.jpg
 Foto: Polfoto

Donna Gillie dengang hun vejede 104 kilo. Foto: Polfoto

Hun havde den første time i træningscentret i 2010 og brugte efterfølgende timevis på at svede kiloene af – og på blot to år var der et synligt bevis på hendes hårde arbejde: Hun havde tabt over 30 kilo.

Men forvandlingen sluttede bestemt ikke der.

Donna følte, at hun havde ramt ”muren” – der røg ikke rigtig flere kilo. Derfor tilmeldte hun sig zumba, og hun sørgede for at spise endnu sundere. De usunde sager blev 100 procent skiftet ud med frugt og grøntsager. Hun trænede også op til at løbe ti kilometer, og vupti: Så forsvandt der oveni 20 kilo.

I dag har den canadiske kvinde i alt tabt over 50 kilo – og i 2014 deltog hun for første gang i et bikinishow for at fremvise sine nye, flotte figur.

- Jeg meldte mig ikke til, fordi jeg ville have et plastiktrofæ eller anerkendelse, jeg gjorde det for mig selv, fortæller Donna.

- Jeg vejede 52 kilo den dag – det er præcis halvdelen af, hvad jeg vejede, da jeg begyndte at træne, fortæller Donna.

Og det er ikke kun fysisk, at vægttabet har forandret hendes liv.

- At tabe mig har ændret hele mit liv på en positiv måde. Der er så mange, der fortæller, at de på grund af mig selv ønsker at lave deres liv om, og de spørger mig til råds. Jeg fortæller altid, at de skal være positive, fordi et positivt sind kan virkelig flytte bjerge.

- Jeg har fået det både fysisk og psykisk bedre af at tabe mig, siger en glad Donna.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_29.png

Sponsoreret indhold