Kendte24. juli 2015

Se billederne: Brudepar gennemgik VILDT vægttab på blot 16 uger

Abi og Paul ønskede ikke at blive gift som et buttet ægtepar. Derfor lagde det britiske par deres kostvaner om og skruede op for motionen. Og det flotte resultat kunne parret afsløre ved deres romantiske bryllup

Paul og Abis forvandling

Længe havde britiske Abi og Paul spist alt for meget og lavet alt for lidt.

Men da deres bryllup stod for døren, tog parret fra Preston, Lancashire en drastisk beslutning: Det skulle være slut med usunde sager og nul motion. For de ønskede at stråle og se brandgodt ud på deres store dag. Væk kom sukkeret og det hvide brød derfor. Og frem kom træningstøjet og adgangskortet til fitnesscentret.

Og livsstilsændringen virkede, må man nok sige!

På blot fire måneder lykkedes det parret at gennemgå en fantastisk forvandling og smide over 20 kilo tilsammen, og da deres store dag kom i maj, var det derfor et noget tyndere og meget smukt brudepar, der blev fejret. Du kan se alle billederne af parrets vilde forvandling øverst i denne artikel.

Fire måneder inden den store dag var 35-årige Pauls vægt kravlet op på 108 kilo, mens 29-årige Abis vægt havde passeret 70 kilo. Og med parrets hang til både chokolade, slik og lidt for meget hvidt brød, var der udsigt til, at vægten ville fortsætte med at stige i takt med, at bryllupsdagen nærmere sig.

https://imgix.seoghoer.dk/abi_og_paul.jpg
 Privat

Paul og Abi fire måneder før deres bryllup. Se endnu flere billeder af parret øverst i artiklen. Foto: Privat

https://imgix.seoghoer.dk/bryllup6.jpg
 Privat

Abi og Paul på deres store dag. Se endnu flere billeder af parret øverst i denne artikel. Foto: Privat

- Vi ønskede at komme i form inden brylluppet, for vi ville gerne se allerbedst ud. Min kone havde lige gennemgået en operation tilbage i august for rygproblemer, og jeg havde også taget 20 kilo på og ville gerne være fit, så vi tænkte, at vi ville give det et forsøg, siger 35-årige Paul til det britiske medie Daily Mail.

De allierede sig derfor med en personlig træner, som hjalp dem med både kosten og træningen. De usunde ting i køleskabet blev smidt i skraldespanden, og hylderne blev fyldt med grønne sager og sunde retter i stedet. Og parret besøgte nu flittigt motionscentret i stedet for sofaen.

Og resultatet kan både ses og måles. På de fire måneder gik Pauls vægt således fra 107 kilo til 93 kilo, mens Abis rykkede sig fra 70 kilo til 61 kilo. Og mens vægten fald, steg humøret.

Parret strålede derfor om kap, da de sagde ja til hinanden ved et romantisk bryllup i maj. Du kan se billeder af parrets forvandling øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold