Kendte21. marts 2015

Rørende video: Tabte sig 130 kg – viser kroppen frem nu!

Matt Diaz viser, hvordan han har alt for meget hud efter vægttab – for at fremme andres kropsforståelse.
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/86ae051ef27a4a8981c9d5e233466139.jpg
 Foto: YouTube
Der skal så lidt til, før der falder dumme og grimme kommentarer om andre, der skiller sig lidt ud fra mængden - og det er lige meget om det er udseende, væremåde eller noget helt tredje.

LÆS OGSÅ: Billede går verden rundt: Når du først ser det ...

Derfor har livet også været en kamp for Matt Diaz, der som 16-årig vejeden næsten 250 kg. Men efter seks år har han tabt omkring 130 kilo, og det er han naturligvis lykkelig for. Men det betyder ikke, at han selv har været klar til at hoppe i badeshortsene og vise sin nye krop frem - ikke før nu i hvert fald.

LÆS OGSÅ: Galleri: Stjernernes vilde vægtforvandlinger

Matt har nemlig fået en masse hud i overskud efter sit enorme vægttab, og det gør, at han ikke har den krop, han drømte om. Han træner hårdt hver dag, men det hjælper ikke på det hud, han har i overskud nu. Han er bange for at vise sin krop frem, fordi han frygter, at folk vil synes, at han er ulækker, men han gør det alligevel.

Han vil ikke skamme sig længere - og han siger til alle, at de skal være glade for den krop, de har, og derfor viser han sin krop frem - og håber, at han snart kan blive opereret, så den ekstra hud bliver fjernet. Og han opfordrer alle til at være søde ved hinanden.

Se videoen:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube


Sponsoreret indhold