Kendte25. juni 2019

Hyldet af Maria: "X Factor"-Bea er blevet student

Selv om Bea Sarockaite brugte det meste af foråret på at stå på scenen i "X Factor", har hun alligevel haft tid til at passe sin skole. Den rappende ghettotøs er nemlig blevet student i dag
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20190315_dm_x_factor_live_3_111.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

2019 må siges at have et begivenhedsrigt år for Bea Sarockaite, selv om vi kun er halvvejs inde. I dag er den 19-årige rapper blevet student.

Året startede med at hun sammen med sin bedste veninde Maria nåede hele vejen til liveshows i "X Factor". Her imponerede de to sønderjyder seerne med deres hårdtslående rap.

Eventyret sluttede dog brat for de to ghettotøser, da de pludseligt måtte trække sig fra den første sæson af sangshowet på TV2.

Beas far døde pludseligt dagen før et liveshow, og det betød, at Maria og Bea naturligvis måtte melde afbud og melde sig ud af "X Factor". Men nu er der igen noget at fejre for de to.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-25_kl._09.54.34.png
 Foto: Instagram/Beakaite

Bea med sin flotte studenterhue på (Foto: Instagram/Beakaite)

Bea blev tirsdag morgen student fra Sønderborg Statsskole, hvor hun nu har gennemført sin tre år lange gymnasielle uddannelse.

Huen og uddannelsen bliver med garanti fejret behørigt både i dag og resten af ugen. På dagen for hendes sidste eksamen var Beas bedste veninde og "X Factor"-makker, Maria Meldgaard, selvfølgelig mødt op.

Og den lyshårede rapper hyldede sin bedste veninde på behørig vis på Instagram. Her har hun delt et billede af Bea med studenterhue på og teksten "klogeste gangster".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-25_kl._09.54.48.png
 Foto: Instagram/Mariameldgaardm

Maria hyldede naturligvis sin bedste veninde på ægte rapper-manér (Foto: Instagram/Mariameldgaardm)

Der har i tiden efter "X Factor" været noget stille omkring Maria og Bea. Tavsheden blev dog brudt for nylig, da den nyudklækkede student sprang ud som model.

Det gjorde hun det internationale sportmærke Reebok, hvor hun i sikker stil poserede i det velrenommerede mærkes tøj på Instagram.

Se det allerførste interview med Bea:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold