Maria og Bea efter trist farvel: Det er ikke det sidste, I har set til os

Maria og Bea afslørede tidligere i "X Factor"-sæsonen, at de ville starte en YouTube-kanal.

Video: Nicklas Lagerstorf

Maria og Bea måtte i fredags udgå af "X Factor" under tragiske omstændigheder.

Beas far var nemlig død af en hjerneblødning i torsdags, og det fik pigerne til at trække sig fra sangprogrammet.

Nu garanterer pigerne, at Danmark ikke er færdige med at se på dem.

Det gør de i et langt indlæg på Instagram, hvor de også takker for de mange søde beskeder, de modtog i sidste uge. 

- Vi var desværre nødt til at forlade X-factor under triste omstændigheder, som vi er rigtige kede af. Man ved aldrig hvad livet bringer, men desværre er det sådan nogle gange - det kan vi ikke ændre på, skriver Maria og Bea i det lange indlæg og fortsætter: 

- Vi ville sige, at vi er så taknemmelige for jeres søde beskeder og opbakning. I er med til at vi kører hurtigere fremadrettet!

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

Kære alle, Vi startede fra blokken med at rappe og freestyle for sjov, så blev det lidt mere seriøst med musik og producering. Vi tog en beslutning om, at vi ville deltage i X-Factor og vi tilmeldte os bare, for vi vidste vi havde noget ekstra ingen i Danmark har. Vores audition sparkede det hele i gang, men de fleste folk omtalte os som talentløse og så os kun som underholdning. Tak til dommerne, Lars, Blachmann og dejlige Oh Land som gav os 3 ja-er i XFACTOR og som gav os håb og vilje til at vise hvad vi ellers kunne. Vi slog rekord til vores 5 chair challenge med den smukke rap Anaconda, og gav lige en årnlig burb til dem der hatede. Så har det ellers været dauda i X-factor med en masse kreativitet, kunst og rap på scenen - gang på gang. Vi har udviklet os så meget gennem forløbet og gjort alt hvad vi kunne for at lave et fantastisk optræden for jer dejlige mennesker. God energi og GREATNESS hele vejen. Vi var desværre nødt til at forlade X-factor under triste omstændigheder, som vi er rigtige kede af. Man ved aldrig hvad livet bringer, men desværre er det sådan nogle gange - det kan vi ikke ændre på. Vi ville sige, at vi er så taknemmelige for jeres søde beskeder og opbakning. I er med til at vi kører hurtigere fremadrettet! Tak til vores årnlige og 110% fuldt støttende venner, specielt Eline og Asger, som har været der til enhver show og støttet os. Tak til Oh Land (Nanna), spillemand Adi, stylist As og Simone. Tak til de søde deltageransvarlige Emilie og Lasse og hele X-factor produktionen og deltagerne - I har alle gjort vores X-Factor forløb til en uforglemmelig og fantastisk oplevelse. Vi sparker røv alle sammen, er det ik rigtigt? Det slet ik’ det sidste I har set af os, vær klar til mere GREATNESS og BUSINESS fra Maria & Bea

A post shared by Maria og Bea - X Factor 2019 (@mariaogbeaofficial) on

Samtidig fortæller pigerne, at deres exit fra "X Factor" bestemt ikke bliver det sidste, vi får at se til dem.

- Det slet ik’ det sidste I har set af os, vær klar til mere GREATNESS og BUSINESS fra Maria & Bea, skriver pigerne.

Det kom som et chok, da det i fredags kom frem, at Bea Sarockaites far var død dagen inden.

Den 18-årige stjerne var så chokeret over tabet, at hun havde svært ved at sætte ord på sorgen.

- Jeg er så chokeret over hans pludselige død, og jeg ønsker jeg kunne have snakket med ham for sidste gang. Det hele har været så overvældende at opleve, og ord kan ikke beskrive sorgen over min fars død, skrev Bea på Instagram i lørdags. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close