Kendte20. september 2018

Nyforlovet vaklede blødende ind på restaurant: Hvem slog hende ihjel?

En amerikansk kvinde blev på brutal vis knivdræbt tirsdag aften af en ukendt gerningsmand på åben gade. Kvinden, der netop var blevet forlovet, vaklede efterfølgende ind på en kinesisk restaurant, hvor hun forblødte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/forlovet.jpg
 (Foto: Privat)

Amerikanske Wendy Karina Martinez blev på brutal vis stukket til døde, da hun tirsdag aften var ude og løbe nær sit hjem i Washington, D.C.

I et desperat forsøg på at redde sit eget liv vaklede hun blødende ind på en kinesisk restaurant, hvor hun kort efter kollapsede. Gæsterne forsøgte at stoppe hendes blødninger, inden at ambulancen nåede frem.

Desværre stod hendes liv ikke til at redde, og Wendy blev erklæret død kort efter ankomsten til hospitalet.

Det skriver People.

Politiet er stadig på bar bund i den brutale drabssag, men politichef Peter Newsham fortalte dagen efter på et pressemøde, at man formoder, at Wendy er et tilfældigt offer for en gal mands værk.

Man formoder dog, at gerningsmanden er blevet fanget på et overvågningskamera omkring gerningstidspunktet.

På overvågningsvideoen, som politiet efterfølgende har valgt at offentliggøre, kan man se en mørk person iført en sennepsfarvet bluse.

Du kan se videoen herunder.

Artiklen fortsætter under videoen…

Politiet vil meget gerne i kontakt med denne person og opfodrer alle i området, der ved, hvem manden er, om at træde frem.

- Det bedste, vi kan gøre nu, er at identificere ham. Vi vil nå til bunds i det her, siger politichef Peter Newsham ifølge People.

Mordvåbenet – en kniv – blev fundet tæt på gerningsstedet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/wendy.jpg

Wendy blev blot 35 år. Foto: Privat

35-årige Wendy var blevet forlovet blot ugen forinden sin brutale død. Familien udtaler, at man er sønderknust over tabet af hende.

- Wendy var lyset i vores liv. Hun var ikke bare en ivrig løber, hun var en dedikeret kristen, en fantastisk ven og karrieremindet.

- Hun var alt, du kunne ønske og håbe af en datter og en ven. Hun glædede sig også til at planlægge sit kommende bryllup med sin forlovede, Daniel Hincapie. De blev forlovet så sent som i sidste uge.

Sponsoreret indhold