Kendte10. september 2021

Hvad så, Gurli Gris? Kanye West er stadig på toppen

Gurli Gris fik ros af amerikanske anmeldere, men ikke nok til i sidste ende af slå rivalen, Kanye West
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun sluttede ellers weekenden på toppen, den garvede tv-gris, men ingen kan slå Kanye West. Heller ikke Gurli Gris.

Den lille, lyserøde børnegris fik gjort godt grin med Kanye på Twitter, da det kom frem, at det seneste Gurli Gris-album (ja, det findes), "Peppa's Adventures: The Album", havde sikret sig en flottere anmeldelsesscore på musiksitet Pitchfork sammenlignet med Kanyes.

Gurli Gris havde fået en score på 6.5, mens Kanyes "Donda"-album måtte nøjes med 6.0.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kanye-gurli.jpg
 Foto: MEGA

Er Gurli Gris stadig smart på Twitter? Nok ikke. (Foto: MEGA)

- Gurli behøvede ikke at afholde lyttefester på Mercedez-Benz Stadion for at få de der 0.5, lød det i et flabet opslag på tv-grisens officielle Twitter-profil.

Opslaget blev kort tid efter fjernet, men heldigvis var flere internetriddere hurtige nok til at dokumentere, hvor savage en gris, Gurli kan være.

Men måske var Gustavs storesøster alligevel lidt for hurtig til at spille smart, for den 44-årige rappers spritnye album kan med sikkerhed kaldes en succes - lunkne anmeldelser eller ej.

"Donda" har nemlig sneget sig ind på de amerikanske hitlisters ultimative førsteplads, Billboard 200-listen, og succesen slutter ikke her.

Førstepladsen har ordsmeden sikret sig ved at sælge amerikanske 309.000 eksemplarer af sit album, og er det en god uge, hvis man sammenligner med popkonkurrenten Taylor Swift? Bestemt ikke. Hun formåede sidste år at slå alle rekorder ved at sælge mere end to millioner eksemplarer af sit "Folklore"-album på verdensplan. For Kanye er det dog alligevel en solid succes.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kanye-kim.jpg
 Foto: MEGA

Kanye West har på det seneste trukket en del overskrifter takket være sine enorme lyttekoncerter. Senest hev han den kommende ekshustru, Kim Kardashian, på scenen i et imponerende skrud af en brudekjole. Det betyder dog ikke, at ægteskabet er reddet. (Foto: MEGA)

Rapperen og tøjdesigneren kan nemlig også prale af nu at være en ud af kun syv kunstnere, der har formået at have ti albums til at gå ind som nummer et på den populære Billboard-hitliste.

Øverst på listen sidder The Beatles med ti albums på førstepladsen efterfulgt af Jay-Z med 14, Bruce Springsteen med 11, Barbra Streisand med 11, Eminem med 10, Elvis Presley med 10 og nu altså også Kanye med 10 stk.

Slå den, Gurli Gris!

Sponsoreret indhold