Kendte31. august 2021

Kim Kardashian og Kanye West holder fast: Dropper ikke skilsmissen

Den seneste tid har der floreret adskillige rygter om, at parret har genfundet kærligheden. Det lader dog ikke til at være tilfældet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når Kim Kardashian adskillige gange er blevet spottet både blandt publikum og backstage til Kanye Wests enorme lyttefester og dukker op i en brudekjole på scenen sammen med rapperen, er det nok ikke så underligt, at fans undrer sig.

Er stjerneparret ved at genfinde den tabte kærlighed?

Til trods for at den 40-årige "Keeping Up With the Kardashians"-stjerne har gjort en dyd ud af at gøre reklame for den garvede ordsmeds nye album, "Donda", så er der altså ifølge kilder tæt på Kim ikke tale om en romantisk genforening.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/efeg.jpg
 Foto: MEGA

Efter syv års ægteskab gav Kim Kardashian og Kanye West i februar op. (Foto: MEGA)

- De er kommet meget langt, siden Kim søgte om skilsmisse. Det har taget dem måneder at komme hertil, siger en kilde til People og fortsætter:

- Kim er glad for, at de kommer godt ud af det med hinanden, og at tingene er venskabelige.

Tilbage i februar måned fik realitydronningen nok af Kanye og indsendte de officielle skilsmissepapirer. Det skete efter et særdeles turbulent år, hvor Kanye blandt andet gik efter at blive præsident i USA og flygtede til en hemmelig ranch i Wyoming, hvor han opholdt sig i månedsvis i stedet for at tage hjem til Kim og børnene i Los Angeles.

- Børnene vil altid være hendes førsteprioritet. Hun vil have et venskabeligt forhold til Kanye, fordi det er godt for børnene.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kim-kardashian-kanye-west19_0.jpeg
 Foto: Instagram

Kim Kardashian og Kanye West med deres fire børn. (Foto: Instagram)

- At søge om skilsmisse har altid været den sværeste beslutning for Kim. Hun søgte kun, fordi de havde problemer, som de ikke kunne løse. Hun vil altid elske Kanye alligevel, lyder det fra kilden.

Kim og Kanye har sammen North på otte, Saint på fem, Chicago på 3 og Psalm på 2.

Sponsoreret indhold