Kendte6. september 2021

Kanye Wests nyeste merchandise vækker opsigt: Har han stadig planer om præsidentvalg?

Det lader til at den ”DONDA”-aktuelle rapper stadig drømmer om at indtage det ovale kontor i 2024
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I over fem år har den 44-årige amerikanske rapper og producer åbent fortalt om sine ambitioner om at indtage Det Hvide Hus som USA's næste præsident.

Og det viser sig, at han bestemt ikke er helt færdig med at smide hints om, at han stiller op, når der er valg igen i 2024.

For i forbindelse med den stort anlagte udgivelse af det allerede succesfulde album ”DONDA”, har rapperen selvfølgelig lanceret en bunke merchandise – bestående af sweatshirts, kasketter, elefanthuer og langærmede t-shirts. Og særligt sidstnævnte vækker opsigt.

For her er der i flere tilfælde skrevet ”2024”, ligesom præsidentens segl er at finde på fronten på en af trøjerne.

Det skriver musikmediet NME.

West prøvede kræfter med politik tilbage i 2020. Her endte han med at få 60.000 stemmer samlet i de 12 stater, hvor han optrådte på stemmesedlen som kandidat.

Efter at have erkendt sit nederlag den 4. november sidste år, postede han et billede af sig selv foran valgkortet over USA. Her skrev han utvetydigt: ”KANYE 2024”.

Artiklen fortsætter under opslaget:

https://imgix.seoghoer.dk/mega776977_001.jpg
 Foto: MEGA

Ekskonen Kim Kardashian har støttet Kanyes kunstneriske udforldelser på scenen ved lyttefesterne. Sågar selv været på scenen som hvid brud. (Foto: MEGA)

”DONDA” er Kanyes tiende studiealbum, og det har været længe undervejs. Rapperen begyndte allerede at tease for udgivelsen for hele to år siden. Først efter storslåede lyttefester i Las Vegas, Atlanta og Chicago stod det klart, at albummet opkaldt efter Wests afdøde mor ville blive en realitet.

Superstjernen forstår sammen med resten af eks-svigerfamilien Kardashians at skabe overskrifter. I forbindelse med det en time og 48 minutter lange værk har det primært været de medvirkende på scenen, der har forarget fans og musikinteresserede over alt i verden.

West valgte eksempelvis under stor kontrovers at bringe rapkollegaen Da Baby på scenen. Han er blevet fyret fra det ene projekt efter det andet efter homofobiske kommentarer. Også rockstjernen Marilyn Manson, som tidligere i år blev beskyldt for voldsomme overgreb, optrådte ved udgivelsen af ”DONDA”.

Sponsoreret indhold