Kendte 5. september 2021

Gurli Gris troller Kanye West på Twitter

Gurli Gris har god grund til at prale. Alle treåriges yndlings tv-diva har nemlig slået musikerkonkurrenten Kanye West med sit nye Gurli-album
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der vil altid være en, der er bedre end dig.

Det er nok ikke lige umiddelbart noget, den altid selvsikre Kanye West vil erklære sig enig i. Ikke desto mindre må den garvede ordsmed se sig slået af børne-tv-dronningen Gurli Gris.

Den lille fjernsynsgris har nemlig smidt et album på gaden, der har scoret en bedre anmeldelse, end Kanyes nye album, "Donda", har fået.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Gurli Gris driller den populære rapper på Twitter. (Foto: MEGA)

Den 44-årige rapper har gjort meget ud af at gøre god reklame for sit nye album. Blandt andet ved at afholde adskillige lyttefester på enorme stadions og lade ekshustruen Kim Kardashian troppe op på scenen i en imponerende brudekjole.

Det har dog ikke gjort nogen forskel, når det kommer til anmeldelserne, og det nye album har fået en rating på 6.0 på det populære anmeldersite Pitchfork.

Til sammenligning har Gurli Gris' nye album, "Peppa's Adventures: The Album", scoret en anmeldelse, der ligger noget bedre på skalaen end Kanye. Gurli har nemlig fået hele 6.5 i anmeldelsesscore, og det er den lille gris særligt stolt af.

- Gurli behøvede ikke at afholde lyttefester på Mercedez-Benz Stadion for at få den der 0.5, skriver tv-grisen på sin officielle Twitter-profil.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Peppa Pig aka Gurli Gris var ekstra skarp på Twitter tidligere på ugen. (Foto: Twitter)

Måske blev den pludselige opmærksomhed på de sociale medier for meget for den lille Gurli Gris.

Twitter-profilen besluttede sig i hvert fald for at fjerne opslaget kort tid efter, men som vi alle ved, glemmer internettet aldrig.

Sponsoreret indhold