Kendte21. oktober 2015

Se billederne: Holly var en helt normal pige, lige indtil…

Som lille lignede Holly Burt alle andre piger på sin alder. Men der gik ikke mange år, før en ung Holly begyndte at skyde i vejret. I dag ejer hun formentligt USA’s – også måske verdens – længste ben. Hendes stænger er svimlende 125,7 centimeter lange – du kan se billeder af hende her

Holly Burt - verdens længste ben

Da amerikanske Holly Burt kom til verden for 20 år siden, var der ikke meget, der tydede på, at hun ville ende i rekordbøgerne. Begge hendes forældre var godt nok høje, men intet tydede på, at den unge pige ville skyde i vejret med uset fart.

Men det var netop, hvad der skete – og i dag kan den 20-årige Holly kalde sig indehaver af formentligt USA’s – også måske verdens – længste ben.

De lange stænger er nemlig svimlende 125,7 centimeter lange – og står den unge kvinde ved siden af sine veninder, er hendes ben bestemt ikke til at overse.

Du kan se et stort galleri med Holly og hendes ben i galleriet øverst i denne artikel.

For to år siden rykkede Holly til New York for at læse videre på sit designstudie.

Og New York-eventyret har på alle måder gjort livet lettere for Holly. For da Holly boede i Florida, var hverdagen ikke let.

null
https://imgix.seoghoer.dk/14.02331966.jpg
 All Over

Holly sammen med sin veninde. Se endnu flere billeder af Holly i galleriet øverst i denne artikel. Foto: All Over

Mange mobbede hende og kaldte hende ”giraf”, ”træ” eller ”farmand langben”, og ingen fyre gad gå på date med én, der havde så ”unaturligt” lange ben.

Men efter at Holly – der i alt måler 198 centimeter – flyttede til New York, er interessen for hende steget gevaldigt. Fyrene i New York elsker nemlig hendes look og længe ben.

- Jeg har i den grad oplevet fyre, der er kommet hen til mig, fordi de har et eller andet med piger og lange ben. Jeg har den regel, at jeg ikke dater fyre, der er under 190 centimeter, men heldigvis er New York fyldt med høje mænd, siger Holly ifølge det britiske medie Daily mail.

Og den nyfundne selvtillid har gjort Holly stolt af sine lange ben. Så stolt at hun i dag forsøger at bevise, at hendes ben er de længste i verden.

- Jeg tror helt sikkert, at jeg kan have USA’s længste ben, siger Holly.

Hun er overbevist om, at hendes ben er længere end den nuværende rekordindehaver – den amerikanske model Lauren Williams. Hendes ben måler 124,5 centimeter fra hofte til tå.

- Jeg fandt ud af, at jeg havde USA’s længste ben for to uger siden, da alle delte Laurens historie på min Facebook-side. Jeg besluttede mig for at måle mine ben, og nu er jeg her, siger Holly ifølge det britiske medie.

Hvor langbenede Lauren lever af at være model, har langbenede Holly dog ingen planer om at gøre sin ”langbenede søster” kunsten efter. Hun vil i stedet færdiggøre sine designstudier. Og ellers bare glæde sig over sine lange ben. Der er dog ét problem, som Holly kæmper med.

- Jeg har svært ved at finde tøj, der passer mig, siger Holly.

Du kan se billeder af Holly og hendes lange stænger i galleriet øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold