Kendte19. september 2015

OMG! Er dette verdens UHYGGELIGSTE prank?

En italiensk gruppe lever af at ”pranke” uskyldige mennesker – spørgsmålet er nu, om de er gået over stregen i deres seneste video, som på blot ét døgn har skræmt mere end én million mennesker. Du kan se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prank_2.jpg
 YouTube

Det er blevet ret så populært at ”pranke” hinanden for herefter at lægge videoen af spøgen ud på de sociale medier. En italiensk gruppe har faktisk gjort det til en decideret levevej af at ”pranke” uskyldige mennesker – spørgsmålet er dog, om gruppen DM Pranks går langt over stregen i den seneste video.

Den lidt over fem minutter lange video blev lagt på YouTube den 17. september og har allerede skæmt livet af over én million mennesker – du kan se den i bunden af denne artikel (… hvis du da tør).

Gruppen ynder at klæde sig ud som ondsindede klovne og så ellers skræmme alle, de møder, fra vid og sans. Og det er netop også, hvad de gør i den seneste video, som de har valgt at kalde ”Killer Clown 6 – Episodes From Vegas Scare Prank”.

Her møder en ung pige blandt andre de uhyggelige klovne, da hun en sen aften i slutningen af august er inde på en tankstation for at betale for benzin. Til at begynde med undrer den unge pige sig over, at der ingen ekspedienter kommer for at ekspedere hende – til sin gru finder hun kort tid efter en mand liggende i en kæmpe blodpøl. Men mareridtet er først lige begyndt. For så dukker klovnene op…

Flere YouTube-brugere har kommenteret den seneste video, og langt de fleste er enige om, at den italienske prank-gruppe kan deres kram. Men mange mener også, at de går langt over stregen og faktisk ender med at skræmme livet så meget af deres uskyldige ofte, at det ikke længere er sjov og ballade. Og da den italienske gruppe har filmet denne prank i USA, er der endda flere, der mener, at de har bragt sig selv i fare.

- Der er mange, der bærer pistoler herovre. Ønsker I at blive skudt, skriver én YouTube-bruger blandt andet.

- Jeg bærer altid et skjult våben på mig. Hvis det skete for mig, ville jeg trække det våben, skriver en anden.

Du kan se videoen lige her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold