Kendte6. oktober 2015

Jep… et dansk par har købt verdens dyreste hvalp

Et dansk par måtte smide 100.000 kroner for deres nye firbenede ven. Men så har de da også fået fingre i den hund, der kaldes verdens mest sjældne. Se billeder af Phu Quoc Ridgeback-hunden lige her

Phu Quoc Ridgeback - verdens mest sjældne hund

Hvis du tænker på at udvide familien med en hundehvalp, er det altid en god idé at undersøge de forskellige racer, før du går på hunde-indkøb.

For skal familiens bedste ven være en labrador, en gravhund eller måske en cavalier king charles spaniel?

Det kan være, I måske skal forsøge at få fingre i en Phu Quoc Ridgeback? Men så kan vi lige ”advare” jer om, at I skal være yderst heldige, før I får fingre i den. For racen er yderst sjælden – og dyr!

Men et dansk par er lige nu blevet ejere af netop en Phu Quoc Ridgeback-hvalp. Men parret, der til daglig bor i Dallas, måtte da også have den helt store pung frem, før de kunne tage Fido med sig hjem.

Hvalpen kostede nemlig intet mindre end 100.000 kroner, men så kan det danske par da også glæde sig over at være en del af et eksklusivt selskab.

https://imgix.seoghoer.dk/polfoto_50260062.jpg

Var det noget med verdens sjældneste hund? Så skal I have fingre i en af disse hvalpe. Se endnu flere billeder øverst i galleriet, hvor du også kan se, hvordan hvalpen ser ud som voksen. Foto: POLFOTO

Der findes nemlig kun omkring 800 registrerede hunde af den sjældne vietnamesiske race.

Men en heldig avler fra England har for nyligt haft held med at fremavle et kuld af de sjældne hvalpe.

Du kan se billeder af de sjældne hvalpe i galleriet øverst i denne artikel. Her kan du også se, hvordan hvalpene ser ud, når de er blevet voksne.

Kvinden, 42-årige Catherine Lane, er dermed den første hundeavler i Europa, der har haft held med at få racen til at parre.

Hendes to hunde Mood og Sirius er således blevet forældre til fire sorte spilopmagere, og der er allerede nu stor interesse for de små hårbolde.

Mens én af hvalpene altså skal bo i Dallas hos det danske par, er to af de andre hvalpe således blevet solgt til familier i henholdsvis Milano og på Seychellerne.

Catherine Lane håber dog, at den sidste af hvalpene forbliver i England.

”Phu Quoc” er vietnamesisk og betyder ”smuk ø”. Den sjældne hunderace er netop opkaldt efter den ø i Vietnam, hvor racen oprindeligt stammer fra. Hunden fås i flere farvetegninger, og dens mest unikke kendetegn er den ”mohawk-lignende” stribe hår, der løber langs hundens ryg.

Hunden er tilmed intelligent og nem at træne.

Du kan se billeder af de sjældne hvalpe i galleriet øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold