Kendte 30. januar 2018

Hovsa! Hjemmehjælper gav Lilian kattemad til frokost

En 80-årig kvinde fra Amager fik en frokost lidt ud over det sædvanlige, da hun havde besøg af hjemmehjælpen lørdag. For hjemmehjælpen kom ved et uheld til at servere en ”katte-mad” til 80-årige Lilian – hjemmehjælperen havde simpelthen forvekslet leverpostej med katte-postej. - Det smagte af helvedes til, siger uheldige Lilian
(Foto: All Over)

De fleste af os sætter pris på et stykke godt rugbrød med en omgang lækker leverpostej.

Det samme gør 80-årige Lilian Thystrup Jacobsen fra Amager, men slemt skuffet blev den ældre dame, da hun lørdag eftermiddag satte tænderne i den leverpostejmad, som hjemmehjælperen havde smurt til hende.

For der var slet ikke tale om den gode postej fra Stryhns eller slagteren. Nej til sin gru opdagede 80-årige Lilian, at hjemmehjælperen havde smurt hendes rugbrød med katte-mad.

Det fortæller en skuffet og forbavset Lilian til Ekstra Bladet:

- Min søde nabo og overbo opdagede det, fordi hjemmeplejen var gået, da jeg tog en bid af maden. Jeg får så meget, som jeg ikke kan huske, men det her smagte simpelt hen for grimt, siger hun til Ekstra Bladet

Overboen kunne simpelthen konstatere, at hjemmehjælperen havde forvekslet leverpostejen med kattemaden, som også stod i køleskabet.

Overboen var så rasende over episoden, at hun konfronterede den hjemmehjælper, der kom forbi Lilian samme aften.

Om søndagen valgte chefen for hjemmeplejen så at troppe personligt op, men desværre fik Lilian ikke den undskyldning, som hun og overboen havde håbet på og forventet:

- Han gav hende slet ikke en undskyldning. Han fokuserede på, at hun havde mange vandladningsproblemer, og om hun havde de rigtige bleer. Lilians søn var der også, og vi var lamslået. Det var, som om han slet ikke forstod alvoren i det. Han burde jo have kigget hende ind i øjnene og sagt, at det ikke sker igen, men han fejede det bare hen, forklarer overboen til Ekstra Bladet.

Den forvirrede hjemmehjælper, der forvekslede kattemad med menneskemad, havde ifølge Lilian og overboen heller ikke mange undskyldninger til overs, da hun kom forbi dagen efter.

- Hun prøvede bare at tørre den af på Lilian og sagde, at hun havde spurgt hende, om det var leverpostej. Men det kan da ikke passe, at hun ikke selv kan læse, hvad der står på pakken, når hun skal smøre en mad til en gammel dame. Det er under al kritik, forklarer overboen til Ekstra Bladet.

Én god ting er der da kommet ud af episoden: Lilian har nu fået en fast hjemmehjælper hver morgen, så ”lidt positivt er der da sket”, som overboen forklarer det.

Sponsoreret indhold