Kendte2. april 2019

Hitmager med i "Toppen af Poppen"

Endnu et navn er blevet afsløret til det populære TV2-program "Toppen af Poppen". Det drejer sig om Jazzsangerinden Cæcilie Norby
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-708747.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Den femte ud af syv deltagere i dette års udgave af "Toppen af Poppen" er nu blevet afsløret. Jazzsangerinden Cæcilie Norby skal være med i det populære sangshow.

Den 54-årige sangerinde har en lang karriere bag sig inden for musik. Og nu skal hun altså fortrylle danskernes øregange i bedste sendetid, afslører TV2 på deres Instagram-profil og hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billedet...

Cæcilie Norby fik sit gennembrud for over 30 år siden. Her var hun en del af duoen "One Two" sammen med sangerinden Nina Forsberg.

De to står bag hits som "Den bedste tid" og "Midt i en drøm", som den dag i dag stadig bliver flittigt spillet til familiefester, på barer, og når der er 80'er tema til julefrokosten.

Du kan se de fire andre deltagere i "Toppen af Poppen her!

Trods succesen gik "One Two" i opløsning i 1994, og sidenhen har Cæcilie Norby skrevet musik og sunget primært på egen hånd.

Hendes navn er måske ikke så let genkendeligt for alle, men Norby har i den grad sat sit præg på den danske musikbranche både med hits og historiske bedrifter.

Hun blev således den første europæer til at skrive kontrakt med det prestigefyldte pladeselskab "Blue Note Record". Og den dag i dag udgiver hun stadig musik og tager på turné.

I 2010 modtog Cæcilie Norby en af de største hædere, en dansk musiker kan få herhjemme.

Hun fik IFPI's ærespris, som vel nok er en af de mest prestigefyldte priser herhjemme. Blandt andre har Sanne Salomonsen, Gasolin og Medina også modtaget denne pris.¨

Sponsoreret indhold