Kendte1. april 2019

Carl Emil Petersen en del af ”Toppen af Poppen”

TV 2 har afsløret endnu en deltager i det populære ”Toppen af Poppen”-program. Carl Emil Petersen, der tidligere var en del af rockbandet Ulige Numre, er klar til at indtage det populære program
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-80676.jpg
 (Foto: Aller Media)

Endnu et navn er blevet føjet til næste sæson af ”Toppen af Poppen”.

Carl Emil Petersen, der tidligere var en del af rockbandet Ulige Numre, er klar til at indtage det populære program, når det løbet af stablen senere på året.

Det skriver TV 2.

I seks år var den prisbelønnede sanger en del af rockbandet Ulige Numre. Efter bandet gik i opløsning, sprang han ud som soloartist. Og nu kaster han sig altså over nye udfordringer i ”Toppen af Poppen”.

Over for TV 2 beskriver den 28-årige Carl Emil Petersen, der har vundet Danish Music Award for årets danske sangskriver, sig som en genert og privat person udenfor rampelyset og derfor har det krævet lidt overvindelse at takke ja til at medvirke:

- Det er nok, fordi jeg er en musiker, der værner lidt om mit privatliv, og selvom det er et musikprogram, kommer det enormt tæt på, siger Carl Emil Petersen til TV 2.

Carl Emil Petersen får selskab af sanger og guitarist fra succesbandet Big Fat Snake, Anders Blichfeldt, og også Chief 1.

”Toppen af Poppen” løber over skærmen til efteråret.

Sponsoreret indhold