Åhh! Her opdager hund, at den er blevet forladt af sin familie

Foto: Lolys Menchaka/Facebook

Denne video viser det hjerteskærende øjeblik, hvor en hund indser, at den er blevet efterladt på et dyreinternat – af sin egen familie, der ikke længere ønskede den.

Hunden – en fire år gammel pitbull-terrier ved navn Electra – virker helt tynget af forvirring og tristhed, da den sidder alene tilbage på et dyreinternat i Pomona, Californien, mens dens familie er kørt hjem uden den.

Dyreaktivitsten Lolys Menchaka valgte at dele den hjerteskærende video 17. maj på Facebook for at gøre alle opmærksomme på, at vores kæledyr betaler en høj og ubeskrivelig pris, når vi ikke længere gider dem og bare efterlader dem.

- Electra er ansigtet på den tristhed og virkelighed, der findes på dyreinternaterne, skriver hun som kommentar til videoen, der på en uge er blevet set over 330.000 gange og delt mere end 11.000 gange.

Dyreaktivisten tilføjer, at Electra er mere end klar til at få en ny og kærlig familie. Og hun opfordrer derfor alle til at dele opslaget med hunden, så den hurtigst muligt kan flytte hjem til en varm og kærlig familie, der vil hende 100 procent. 

Du kan se den hjerteskærende video med Electra herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close