Kendte2. november 2016

Åh! Komiker deler hjerteskærende billede af kræftsyg datter

En australsk komiker har delt et rørende og hjerteskærende billede af sin syvårige datter, der blev diagnosticeret med kræft tidligere på sommeren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14917074_10154668848538875_1895571783246933063_o.jpg
 (Foto: Andrew Brown/Facebook)

I juni i år fik den australsk komiker og far Andrew Brown fra Melbourne, Australien den værst tænkelige besked.

Hans elskede syvårige datter Hayley var ramt af kræft, og nu stod familien over for en lang periode med uvished og hårde behandlingsforløb.

Kræften kan bekæmpes, men det hårde behandlingsforløb har allerede sat sine tydelige spor hos komikerens datter. Den hårde kemokur har således betydet, at hun har mistet alt håret – næsten da.

For på et hjerteskærende og rørende billede – som Andrew Brown for nylig lagde på sin Facebook-profil – kan man se, hvordan én enkelt øjenvippe stadig sidder fast.

- Den sidste øjenvippe har hængt ved for sig selv i et par uger nu, skriver faderen som kommentar til billedet af sin smukke datter.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14917074_10154668848538875_1895571783246933063_o.jpg
 (Foto: Andrew Brown/Facebook)

Billedet af Hayley og hendes sidste øjenvippe. Foto: Andrew Brown/Facebook

Komikerens datter fik konstateret kræft tilbage i juni, da lægerne opdagede en fem centimeter stor kræftsvulst i pigens næse. Lægerne har nu sat Hayley på en skrap behandling, der indebærer otte måneders kemoterapi og strålebehandling.

Behandlingen skulle gerne kurere Hayley.

I et interview med Kidspot fortæller faderen, at Hayley allerede tidligt i behandlingsforløbet mistede alt sit hår – men at hendes øjenvipper stædigt holdt fast.

Sygeplejerskerne på hospitalet bemærkede også, hvordan lille Hayleys øjenvipper holdt ud, og de kommenterede ofte, hvor smukke vipper hun havde.

https://imgix.seoghoer.dk/hayleu.jpg

Hayley skal gennemgå et langt behandlingsforløb. Foto: Andrew Brown/Facebook

- Folk, selv hendes storesøster, har altid sagt, at de var misundelige over hendes smukke vipper. Men så en dag beklagede hun sig, fordi hun havde noget i øjet. Vipperne faldt alle af, én efter én, siger faderen i interviewet og tilføjer:

- Det er ikke rigtig gået op for hende, at de er væk, folk er holdt op med at tale om dem. Hun ved formentlig ikke engang, at hendes øjenbryn nærmest er væk, siger Andrew Brown til Kidspot.

Sponsoreret indhold