Kendte28. juli 2015

Av av! Mand tog verdens (nok) DYRESTE selfie

En amerikansk mand ville have det perfekte selfie med en klapperslange, men kom for tæt på. Slangen bed manden, og nu har han lige forladt hospitalet med en svimlende regning på 1.033.093 kroner. Av!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.e1bne3.jpg
 AOP

En amerikansk mand fortryder nok bittert, at han ville tage ”det perfekte selfie-billede” sammen med en slange. Hele affæren endte nemlig med at koste manden et livstruende slangebid – og en efterfølgende hospitalsregning på den ”gode side” af én million danske kroner.

Det skriver 10News.

Manden, Todd Fassler fra San Diego, nød en tur i den vilde natur tidligere på måneden, da han stødte på slangen og fik en god (læs: dårlig) idé: Han ville tage et perfekt billede af sig selv sammen med slangen.

Slangen brød sig midlertidigt ikke om idéen og satte sine hugtænder i mandens arm. Av.

Og som om dette ikke var nok, var klapperslangen tilmed giftig. Der gik derfor ikke lang tid, før mandens arm var ildrød og hævet til dobbelt størrelse – og giften var sikkert og vist ved at tage livet af Todd Fassler.

https://imgix.seoghoer.dk/snake.jpg
 Privat

Sådan ser en hospitalsregning ud, når man er blevet bidt af en klapperslange. Foto: Privat

Derfor gik turen bah-buh-bah-buh mod et hospital i San Fransisco, hvor manden takket været en lynhurtig indsats fra de dygtige læger overlevede sit selfie-møde med slangen.

Men det blev ikke uden omkostninger.

Todd Fassler forlod nemlig hospitalet med en svimlende regning i baglommen: Han skal nu betale 1.033.093 kroner for den omfattende behandling, han måtte gennemgå ovenpå slangebiddet. Alene medicinudgifterne løb op i 562.148 kroner, for lægerne brugte modgiftlageret på hele to hospitaler for at få bugt med giften i Todd Fasslers krop.

https://imgix.seoghoer.dk/22.01417234.jpg
 AOP

Det er en dum idé at tage selfies med klapperslanger - det har en mand fra San Diego lært på den hårde måde. Foto: AOP

Ironisk nok havde Todd Fassler selv haft en klapperslange i privaten, inden han kom lidt for tæt på selfie-slangen. Han har nu valgt at lukke den giftige slange tilbage i naturen – ”det er myndighederne nok glade for”, som Todd Fassler angiveligt har udtrykt det over for 10News.

Det er ikke kommet frem, om den uheldige ”slangetæmmer” har en forsikring, der kan hjælpe ham ud af ”slangepinen”. Men det håber vi da!

Sponsoreret indhold