Kendte4. august 2023

Har 10 millioner følgere: Pinligt fremmøde til Reiley-koncert

Årets fejlbooking? Danmarks repræsentant ved Eurovision, færøske Reiley, er ikke ligefrem en populær herre på Smukfest lige nu
Reiley fortæller fra scenen, at han stadig er ret skuffet over sin performance til Melodi Grand Prix, fordi “der gik så meget galt til det show”.
Reiley fortæller fra scenen, at han stadig er ret skuffet over sin performance til Melodi Grand Prix, fordi “der gik så meget galt til det show”.
 Foto: Line Lei, Mikael Rieck

Hvis færøske Reiley kunne "go back to the start", havde han muligvis sagt nej til at blive booket til Bøgeskoven i år.

LÆS OGSÅ: Har brudt reglerne: Melodi Grand Prix-deltager får lov til at blive i konkurrencen

I hvert fald var den unge sangfugl, hvis alder varierer, tæt på alene ved sin egen optræden tidlig fredag formiddag. Her var fremmødet sløjere, end vi så til Stine Bramsen og Oh Land på Tinderbox og Freja Kirk til sidste års Smukfest.

– Hvor er folk henne, skriver SE og HØRs reporter i livebloggen fra Smukfest, der lige nu løber af stablen i Skanderborg – og billederne viser, at de i hvert fald ikke var til Reileys koncert på Stjernescenen.

Tidligere på året beviste Reiley ellers, at han måske ikke besidder den star quality, som dansk melodigrandprix' jury ellers havde regnet med, da han blev stemt videre til at repræsentere os ved Eurovision 2023.

Reiley kom dårligt fra start ved denne koncert, som også er hans første i Danmark. I hvert fald måtte han afbryde sin sang i et kort sekund, mens en lydmand måtte løbe ind på scenen og hjælpe med teknikken.
Reiley kom dårligt fra start ved denne koncert, som også er hans første i Danmark. I hvert fald måtte han afbryde sin sang i et kort sekund, mens en lydmand måtte løbe ind på scenen og hjælpe med teknikken.
 Foto: Line Lei

Heller ikke i udlandet var de imponerede, hvor svenske Aftonbladet blandt andet skrev, at han i det mindste kunne trøste sig med at have 10 millioner TikTok-følgere.

Ud af dem vurderer SE og HØR, at cirka 25 er mødt op for at se færingen på Smukfest. Resten er fotografer og journalister.

– Jeg er mere nervøs for at tale dansk, end at stå på den her scene, fortæller Reiley fra scenen.
– Jeg er mere nervøs for at tale dansk, end at stå på den her scene, fortæller Reiley fra scenen.
 Foto: Line Lei

Sponsoreret indhold