Kendte12. maj 2023

Reiley slagtes efter Eurovision-fiasko: - Episk dårlig præstation!

Seerne var ikke imponeret over den færøske sanger, der stod for årets danske indslag til sangkonkurrencen
Reiley på scenen til semifinalen i Eurovision, hvor han torsdag aften røg ud med et brag.
Reiley på scenen til semifinalen i Eurovision, hvor han torsdag aften røg ud med et brag.
 Foto: Ritzau Scanpix

Endnu engang floppede Danmark fælt ved Eurovision Song Contest.

For tredje gang i træk røg vi ud i semifinalen, der i år fandt sted i Liverpool, hvor vi havde sendt den færøske Reiley afsted.

Det skulle vi dog ikke have gjort.

I hvert fald ikke hvis man bedømmer ud seernes reaktioner til den 25-årige sangers optræden, for der er mildest talt mange, der ikke var imponerede over ham.

- Det var virkelig pinligt, det vi vi stillede op med. Utydelig sang, Reiley kunne slet ikke komme op i den klang, han skulle, og så var virkelig et fesent sceneshow, skriver en seer for eksempel i Ekstra Bladets kommentarspor på Facebook.

- Var jeg den eneste, som overhovedet ikke kunne høre, hvad knægten sang? Eller var det bare de skæve toner, der gjorde mig døv? lyder det fra en anden på DR's profil.

- Han kan jo ikke synge. Hvorfor sender vi en, der ikke kan det mest basale?, spørger en tredje seer i B.T.'s kommentarspor.

I Ekstra Bladets liveblog strømmede det ligeledes ind med kritiske kommentar til Reileys præstation under hans optræden torsdag aften.

- Jesus Kristis, det er falsk, konstaterer en seer for eksempel, mens en anden kalder det for en "episk dårlig præstation".

- Det er sgu' pinligt, lyder det fra en tredje, mens en fjerde bare skriver: "Nej, nej, nej..."

Det tyder også på, at Reiley ikke havde synderligt meget lyst til at snakke om sin optræden efter fiaskoen. I hvert fald afviste han samtlige danske medier, der var rejst til den engelske by for at dække showet.

Kun DR var så "heldige" at få en kommentar fra den færøske sanger.

- Jeg er super ærgerlig over ikke at gå videre til finalen. Jeg har forberedt mig enormt de sidste måneder og gjorde mit bedste på scenen for Danmark, sagde han, før han konstaterede, at han nu vil fokusere på sin nye single i stedet.

Sponsoreret indhold