Kendte 3. maj 2017

Han blev kendt som Lille Herkules: Sådan ser han ud i dag

Den ukrainskfødte Richard Sandrak kom på alles læber, da han som 11-årig blev udråbt som verdens stærkeste dreng. Det lille muskelbundt blev døbt ”Lille Herkules” og medvirkede i utallige TV-programmer. I dag er Richard Sandrak fyldt 25 år – og han er bestemt ikke længere det muskelbundt, han var som barn. Se billederne af ham her
(Foto: All Over)

Mens andre børns barndom bestod af lektie, leg, fredagsslik og familiehygge, så var Richard Sandraks hverdag en ganske anden.

Den ukrainskfødte dreng brugte hver dag timevis på at træne med sin far. Dagligt lavede han op mod 600 mavebøjninger, og hver dag indtog han en nøje udvalgt kost, der langt fra lignede det, som hans klassekammerater fik serveret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Richard Sandraks barndom var med andre ord ganske anderledes, og det kunne i bogstaveligste forstand ses: Richard Sandrak, der flyttede til Pennsylvania med sine forældre som toårig, var et vaskeægte muskelbundt i børneformat.

Som seksårig kunne han bænkpresse svimlende 82 kilo – som otteårig var han i stand til at løfte 95 kilo.

Ganske forståeligt blev den lille dreng kendt over det meste af verden. Han blev dømt ”Lille Herkules”, og som 11-årig blev han udråbt som verdens stærkeste dreng.

I dag er billedet dog en anden. Richard Sandrak har lagt stilen om. Han har droppet vægtløftningen, og musklerne er derfor langt fra så synlige på hans krop, som dengang han var lille.

Du kan se et stort galleri med Richard Sandraks forvandling i galleriet nederst i artiklen.

Richard Sandrak, i dag 25 år, fortalte i 2015 i et interview med Inside Edition, at han var blevet træt af den enorme mængde træning, og at han ønskede et mere normalt liv.

Han fastslog dog også, at han aldrig var blevet tvunget til at træne af sin familie.

- Jeg er aldrig blevet tvunget til at træne eller gøre noget mod min vilje. Min forældre trænede altid, og jeg ønskede at træne med dem. Det var mest af alt mit valg, har Richard Sandrak fortalt.

Det lille muskelbundt nåede at turnere landet rundt og medvirkede i adskillige TV-programmer – og han spillede også med i filmen ”Little Hercules – in 3D”.

Som 15-årig trænede Richard Sandrak stadig 90 minutter fem gange om ugen – og i dag træner han også, selv om det bestemt ikke er ligeså intensivt, som da han var mindre.

I dag arbejder den unge fyr som stuntman for Universal Studios Hollywood – og så drømmer han om at blive ingeniør hos NASA.

Du kan se billeder af ham i galleriet herunder:

Richard Sandrak - også kendt som Lille Herkules

Sponsoreret indhold