Hollywood16. marts 2017

Se billederne: Sådan ser børnene fra "Desperate Housewives" ud i dag

Der er sket en del med børnene fra "Desperate Housewives" siden serien stoppede i 2012.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.01533314.jpg
 Foto: All Over Press

Fra 2004 til 2012 tog den amerikanske TV-serie "Desperate Housewives" verden med storm.

Her mødte vi de fire veninder og husmødre Bree, Gabriella, Susan og Lynette. Sammen med deres familier og naboer gennemgår de dramatiske ting på "Wisteria Lane".

I år er det fem år siden, det sidste program i serien løb over skærmen.

Og der er sket meget med skuespillerne senere - især børnene.

Herunder kan du se, hvordan alle skuespillerne, der spillede børn til de populære husmødre, ser ud i dag.

Madison De La Garza (Juanita Solis)

https://imgix.seoghoer.dk/juanita.png
 Foto: All Over Press

Madison De La Garca spillede med i serien fra hun var 6 til hun var 10 år gammel. Her spillede hun Carlos og Gabriellas forkælede datter, Juanita. I dag er hun blevet 15 år gammel og er altså godt på vej til at blive en rigtig smuk kvinde.

Daniella Baltodano (Celia Solis)

https://imgix.seoghoer.dk/celia.png
 Foto: All Over Press

Allerede som 5-årig var Daniella Baltodano med i serien, hvor hun spillede Carlos og Gabriellas yngste datter. Den mere stille pige, Celia. Det fortsatte hun med til hun var 9 år gammel. I dag er hun blevet 13 år gammel.

Andrea Bowen (Julie Mayer)

https://imgix.seoghoer.dk/julie_0.png

Som 14-årig deltog Andrea Bowen første gang i serien i 2004. Her spillede hun Susan Mayers søde og pligtopfyldende datter, Julie. Den rolle har hun vundet flere priser for, og hun fortsatte også i rollen frem til 2012, hvor serien sluttede og Andrea Bowen var blevet 22 år gammel. Hun er stadig aktiv som skuespiller.

Mason Vale Cotton (MJ Mayer)

https://imgix.seoghoer.dk/mj.png

Mason var kun 6 år gammel, da han første gang medvirkede i serien. Her spillede han Susan Mayer og Mike Delfinos søn, og han medvirkede helt frem til seriens slutning i 2012, hvor han var blevet 10 år gammel. I dag er han 14 år, og på trods af hans unge alder har han medvirket i flere store film og TV-serier.

Charlie og Max Carver (Porter og Preston Scavo)

https://imgix.seoghoer.dk/porter_og_preston.png

De to tvillingebrødre spillede de uregerlige Porter og Preston Scavo som teenagere. De fik begge deres skuespilsdebut i serien, som de kom ind i i 2008 som 20-årige. Siden har de begge spillet med i flere film, ligesom de også begge har haft roller i flere andre populære TV-serier. Tvillingebrødrene er i dag 29 år gamle.

Joshua Logan Moore (Parker Scavo)

https://imgix.seoghoer.dk/parker.png

Joshua Logan Moore var 14 år gammel, da han startede i serien, hvor han spillede den yngste af Scavo-drengene som teenager. Han har ikke deltaget i nogle store film efterfølgende, og er i dag blevet 22 år gammel.

Darcy Rose Byrnes (Penny Scavo)

https://imgix.seoghoer.dk/penny.png

Som 12-årige spillede Darcy Rose Byrnes første gang med i serien. På trods af hendes unge alder var hun på dette tidspunkt allerede en succesfuld skuespiller. Hun fortsatte i serien frem til slutningen i 2012, hvor hun var 14 år gammel. I dag er hun stadig en aktiv skuespiller, der lige nu lægger stemme til en figur i tegneserien "Sofia the first".

Shawn Pyfrom (Andrew Van De Kamp)

https://imgix.seoghoer.dk/andrew.jpg

Shawn Pyfrom er en af de skuespillere, der har været med i hele serien. Han startede med at spille Andrew allerede da han var 18 år gammel, og fortsatte i rollen helt frem til 2012, hvor han var blevet 26 år gammel. Han har siden spillet med i et utal af film, ligesom han også har haft en del gæsteoprædener i forskellige shows og TV-serier.

Joy Lauren (Danielle Van De kamp)

https://imgix.seoghoer.dk/danielle.png

Joy Lauren var også med fra seriens start. Her var hun 15 år gammel, og hun fortsatte i serien helt frem til 2011, hvor hun stoppede som 22-årig. Joy Lauren er faktisk af dansk oprindelse, og hendes fulde navn er Joy Lauren Jorgensen. Hun medvirkede i nogle få film under og efter sin rolle i serien.

Cody kasch (Zack Young)

https://imgix.seoghoer.dk/zack.png

Cody Kasch var også med fra seriens start. Her spiller han søn til Mary Alice Young, der som bekendt begår selvmord i første afsnit. Cody var 17 år gammel, da serien startede. Han var i flere omgange væk fra serien i et stykke tid, men blev dog ved med at dukke op i ny og næ helt frem til 2011, hvor han altså var blevet 24 år gammel. I dag er han 29 år og har udgivet flere lydbøger, ligesom han også har medvirket i andre film.

De unge skuespillere, der spillede børnene til husmødrene er dog ikke de eneste skuespillere, der har forandret sig gennem årene.

Også hovedrolleindehaverne og de "voksne" skuespillere ser i dag en smule anderledes ud.

Du kan se dem allesammen i galleriet herunder:

"Desperate Housewives": Her er de nu

null

Sponsoreret indhold