Halle Berry kan endnu: Stadig Bond-babe 18 år efter

Foto: MEGA

I 2002 kunne vi glædes over en knivskarp Halle Berry, 53, i en lille, orange bikini, da hun kom op ad vandet i den populære James Bond film ”Die Another Day”.

Men selvom det er 18 år siden, Halle første gang kunne vise sig frem i det ikoniske badetøj, der charmerede og forførte James Bond – dengang spillet af den i dag 67-årige Pierce Brosnan – så rocker hun immervæk stadig den orange farve.

Det viser stjernen på et af sine nyeste billeder på sin Instagram-profil, hvor hun kommer gående hen ad stranden med en måske endnu flottere orange bikini.

- Har aldrig været en lyssky strand, skriver hun og slutter med en smiley, der græder af grin.

View this post on Instagram

Never been a shady beach.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Flere af hendes mere end seks millioner følgere på det sociale medie, er vist også helt enige om, at hun stadig bærer looket 18 år senere.

- Dronning, er der en der skriver, mens andre bare skriver ”fænomenalt smuk” og ”fantastisk strand-krop” eller deler savlende smileyer for at vise deres tilfredsstillelse med at kigge på billedet.

Så trods en alder på 53 år og en datter på 12 (Nahla, red.) med sin eks Gabriel Aubrey og en seksårig (Maeco, red.) med Olivier Martinez – så fejler kroppen bestemt ingenting.

Det er ikke meget, der har forandret sig siden optagelserne til "Die Another Day", og hvordan stjernen bærer den orange bikini i dag. Foto: Ritzau Scanpix

Selvom Halle Berry nok næppe glemmes for sin ikoniske rolle i James Bond-filmen, så afslørede Hollywood-stjernen tidligere i år, at hun faktisk var ved at dø under optagelserne.

For under optagelsen af en hed elskovsscene med Pierce Brosnan fik hun en figen galt i halsen.

- Det var meningen, jeg skulle være sexet med en figen, men jeg ender med at blive kvalt i den. Og så var han nødt til at lave Heimlich-manøvren på mig, fortalte hun i interview med Jimmy Fallon tilbage i april.

Romancen var hed mellem Halle Berry og Pierce Brosnan - både under optagelserne og til pressearrangementerne efterfølgende. De to datede dog aldrig. Foto: MEGA

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close