Halle Berry afslører: Var ved at dø under filmoptagelser

Foto: MEGA

I disse coronatider holder de store Hollywood-stjerner bestemt ikke pause med at deltage i diverse talkshows, selvom det er hjemme fra deres stuer.

Her snakker de primært om, hvordan de har det i de her svære tider.

Men det hænder også, at samtalerne ender med at handle om noget helt andet.

Da den tidligere Bond-babe Halle Berry forleden gæstede talkshowet "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", fik hun nemlig afsløret, at hun under optagelserne til James Bond-filmen ”Die Another Day” tilbage i starten af 00’erne var tæt ved på at dø.

Og at det ingen ringere end selveste James Bond var, som reddede hende.

Hændelsen skete midt i optagelserne til en hed kærlighedsscene, hvor Halle Berrys karakter var i gang med at forføre Bond.

- Det er meningen, jeg skal være sexet med en figen, men jeg ender med at blive kvalt i den. Og så var han nødt til at lave Heimlich-manøvren på mig, siger hun til tv-værten.

Selvom det her ser ud til at gå meget godt mellem både Pierce Brosnan og Halle Berry, så var det altså under en hed scene, det gik galt i 2002-filmen. Foto: MEGA

James Bond blev i ”Die Another Day” spillet af den i dag 66-årige Pierce Brosnan, og var altså ham, der hurtigt trådte i karakter, da han kunne se, Halle var ved at kvæles.

- Det var overhovedet ikke sexy. James Bond ved, hvordan han skal lave Heimlich-manøvren! Han var der for mig, og han vil altid være en af mine yndlings-mennesker i hele verden, slutter hun.

I dag kan den 53-årige Bond-babe dog kun grine af hændelsen.

Du kan se hele interviewet med Halle Berry i videoen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close